Schoonheid

Bluronica – adviezen, opmerkingen, prijs,

De redactie van onze portal is attent om de nieuwigheden van de cosmetische markt, en dus hebben we de aandacht gevestigd op de actieve geadverteerd op het internet “een complex van hyaluronzuur” dat veel stof deed opwaaien bij vrouwen als een effectief middel tegen rimpels en voor huidverjonging.

De verkoper heeft zijn product als gepositioneerd “professioneel cosmetisch product met actieve anti-aging eigenschappen voor mensen boven de 30 jaar.” Het belangrijkste product is een “Gel Bluronica zuur en collageen”, die vaak ook “Gel activator Hyaluron” .A serum gaat de werking van de gel te verbeteren wordt genoemd.

  • duidelijk gladgestreken rimpels,
  • corrigeert gezicht contour,
  • egaliseert de teint,
  • verwijdert pigmentatie
  • voorkomt tekort aan collageen,
  • herstelt de ouder wordende huid,
  • verzacht littekens.

Bluronica: analyse samenstelling

Gel activator Bluronica bevat, zoals aangegeven door de verkoper, niet alleen hyaluronzuur, maar collageen, amarant olie en vitamine complex. Het maakt niet uit hoe we probeerden, we konden nergens de gedetailleerde samenstelling van de ingrediënten vinden -. Wat, in welke verhouding, waarvan de concentratie bevat de activator Gel met hyaluronzuur

De verkoper was nog maar de “actieve” ingrediënten, die essentieel zijn voor reclame producten zijn vermeld. De volledige structuur is verborgen en ontoegankelijk voor de consument. Wilt u reageren op de inhoud van ten minste de genoemde componenten:

  • Hyaluronzuur (HA) in de regel zou de functie van fibroblasten die collageen en elastine synthese stimuleert. Maar het feit dat de effectieve concentratie in de samenstelling moet 0,5-1,5 procent. Bluronica geeft geen informatie over de concentratie van een ingrediënten bevatten. Het tweede belangrijke punt is de grootte van de moleculen van hyaluronzuur. Immers, de functie van fibroblasten en collageen alleen invloed laagmoleculair hyaluronzuur – met moleculen maat van 50.000 tot 130.000 dalton. Daarnaast is de grootte van de moleculen het dringt door de huid. Een gewone molecuul ha hebben veel 25.000.000 dalton, en de kwaliteit van de fabrikant speciale technologie breken deze grote moleculen in kleinere fragmenten. Quality gecertificeerde producten met een ha – zijn er ongeveer 2500-5000 roebel. Het is onwaarschijnlijk dat u verbaasd dat de fabrikant van het product Gel activator Hyaluron zal zijn -. Niet aangegeven niet alleen de concentratie van HC, maar ook de moleculaire grootte van het hyaluronzuur in de samenstelling van zowel producten van Hyaluron complex
  • Het collageen molecuul collageen is ook zijn zeer grote moleculen en daarom zijn ze niet in staat om de huid binnen te dringen. Daarom mogen de producenten van hoge kwaliteit te gebruiken de technologie van hydrolyse van het collageen moleculen in kleinere fragmenten, die in staat zijn om de huid te penetreren. In dit geval zegt de fabrikant over de inhoud van collageenhydrolysaat. De vraag is wat collageen is Hyaluronzuur universele gel activator is waarschijnlijk retorisch.

Belangrijk: , maar dat is niet alles … Het ding is dat of zelfs collageenhydrolysaat noch gehalte aan hyaluronzuur in het algemeen, kunnen we niet de diepte van rimpels, noch resorptie van littekens te verminderen. Het is allemaal gewoon onmogelijk. De enige externe middelen van rimpels, het effect waarvan aangetoond in studies middelen op basis van actuele retinoïden (bijvoorbeeld een crème Retin-A).

Onderzoek met betrekking tot het meest effectieve middel van littekens toonde aan dat deze middelen alleen het risico van hun opleiding kunnen verminderen, en dan nog alleen als het gebruik van dergelijke middelen als preventief onderhoud, dat wil zeggen onmiddellijk na de genezing van beschadiging van de huid. Wanneer de litteken reeds is gevormd, zelfs geteste serums (bijvoorbeeld gel “Dermatix”) -. Niet erg effectief

Alarmerende contra-Bluronica

Meestal is de fondsen met hyaluronzuur voor extern gebruik geen contra-indicaties en bijwerkingen. Zo erg ongerust van de bestaande contra-indicaties, zoals gepubliceerd door de verkoper, en ongetwijfeld te wijten aan de samenstelling die niet wordt geopenbaard …

Contra-indicaties voor het gebruik van Gel activator Bluronica -.
→ zwangerschap
→ borstvoeding,
→ de leeftijd van 25

Gel Bluronica acid en collageen: meningen

Op de website van de fabrikant op adviezen “dermatoloog-schoonheidsspecialist van de hoogste categorie”, die een intensieve huid tillen, snelle regeneratie van oude cellen, glad diepe rimpels beloven, vermindert littekens en littekens In het algemeen … de fabrikant duidelijk deed niet aarzelen om bijna alle problemen van de moderne cosmetica te dragen, op te lossen waarvan sommige niemand, zelfs de meest ernstige Europese fabrikant is mislukt.

De fabrikant en online verkopers zorgvuldig te omzeilen de volgende vragen –

Kopen dit wonder serum kan alleen online voor slechts één reden – dit product is niet-certificering, het is noch een serum of zelfs een Bud. Zo verdeelde hij illegaal en alleen via het internet. Het product wordt zeker gesteld, hetzij in China, maar waarschijnlijk in de kelders van de buitenwijken.

Met betrekking tot Hyaluronzuur gel Bluronica zuur en collageen – niet in geslaagd om informatie noch de fabrikant, noch de bijbehorende verkopers zelfs contact. Ondanks het gebrek aan belangrijke informatie, reclame voor de website is zeer mooi ingericht meningen van klanten.

Customer adviezen op de website van de verkoper – Bluronica

Bluronica – de adviezen op de website van de verkoper, net als elke vorm van reclame, is strikt positief en enthousiast, maar niet zonder fouten:

Het is duidelijk dat de adverteerder en de verkoper zelf proberen over uw product Bluronica universele gel activator adviezen folk in eenvoudige taal te schrijven, waardoor de indruk van de relevantie en doeltreffendheid van Hyaluron complex. Echter, de gel activator Hyaluron -. Kanaal niet gevonden, als de verkoper, blijkbaar, zorgvuldig verwijdert ze van zijn site voor de hand liggende redenen

Bluronica prijs: waar te

kopen

Houd er rekening mee dat Bluronica de prijs is vrij hoog en het 2 artikel. D.w.z. de gel activator, kan hyaluronzuur en collageen worden gekocht alleen langs de intensieve serum, en alleen op de website “hyaluronzuur Complex”.

Voor 2 flessen 30 ml prijs zal zijn … met een permanente seizoensgebonden korting.

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *