Gezondheid

Eco Slim – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

dus hebben we een nieuwe patiënt “Eco slim (slim eco wilde bessen)”. Een ander wondermiddel voor gewichtsverlies toverstaf voor de afbraak van vet Grail voor lijners over de hele wereld en … Stop!

Wat we zo nadrukkelijk, en recht uit de vleermuis? Misschien is het niet zo slecht, maar we hebben al zet de angst in je! Dus zal niet gaan.

Bone Broad vegen beschuldigingen tegen wie dan ook: geen insuline, geen fructose, geen vet, geen eco voor slanke

In dit artikel zullen we de samenstelling van bruistabletten onderzoeken eco slank, hun kosten, leren als ze zijn om gewicht te verliezen, hoe de samenstelling en bijwerkingen lees de reviews van echte klanten en artsen. Bel collega’s en de werkelijke prijs van de eco slim, als je het kan kopen bij de supplementstore, en geeft instructies voor het gebruik van het supplement, en de respons, kan ik kopen slank in eco apotheek!

Beschrijving Eco Slim

Dus je hebt een nieuw woord op het gebied van gewichtsverlies bruistabletten eco slank. Volgens hun kleurrijke website, de Eco slim is de innovatieve ontdekking van wetenschappers die ons belooft minus 10-12 lbs. in een maand, we beloven 100% natuurlijke ingrediënten die geen invloed zal hebben op het hart en het zenuwstelsel.

Opnieuw volgens de fabrikant, het supplement een punt effect op lichaamsvet (wat dat betekent). En hier begint het bedrog, Ja, het is vals spelen!

Bone breed in zijn artikel Hoe om vet te verbranden? dit al uitgelegd, maar nogmaals: we kunnen niet aan met gewichtsverlies een specifiek deel van het lichaam. Als we verliezen gewicht – gewicht volledig te verliezen. U kunt vet verlies, bijvoorbeeld, heupen niet direct, en kont niet aan te raken.

Probeer een ballon te blazen in slechts één plaats! Bol geblazen, ongeacht uw wensen het geheel, niet delen. Ook is het niet realistisch om het lichaam te dwingen om vet te verbranden precies waar het het meest pijn doet. Meestal verliezen eerste gewicht, de borst en het gezicht en vervolgens andere delen – en niet per se degenen die moeten het lichaam eerste krijgt ontdoen van deze deposito’s dat naar zijn mening hij minste behoefte.

Dus, min 1 punt op 10 voor onjuiste voorstelling van zaken.

Hoeveel pillen zijn in een pakket Eco Slim?

In het nieuwe pakket slechts 10 stuks. Niet verrassend, de verkopers deden gewoon een zeer opdringerige vparivayut je koopt van 5 stuks, en niet minachting een leugen: dat zij slechts 5 blikjes verkoop is mogelijk, het effect van gewichtsverlies begint pas met 2 pakketten, en de cursus kan niet worden onderbroken , anders is er iets zal gebeuren, maar niemand weet wat. Smart CABG na een gesprek met deskundige mensen onthulde het geheim van deze persistentie is de fabrikant vrijwel verdient niets uit de verkoop van 1 pakket – het is veel geld wordt uitgegeven aan reclame, de betaling van call centers, valse beoordelingen, enz. (En niet op klinische studies, mind you). Het meest optimaal is voor de fabrikant is tot 3 blikjes te kopen in een keer. Dus niet vergeten dat.

Fabrikant Eco Slim

Wit-Rusland. Ga naar de uitgifte en verkoop van de Eco slim in de apotheek?

Waar kunt u Eco Slim kopen?

Zeker niet in de supplementstore. Alleen op sites, die een wolk op het internet. Wat zijn de belangrijkste moeilijk te beantwoorden, omdat ze zijn allemaal zeer vergelijkbaar. Uw bestelling zal zijn voor de week.

Hoe maak je een nep te onderscheiden van de oorspronkelijke

No way. Geen unieke stickers, hologrammen of insignes van het supplement. Als ze schrijven: de belangrijkste teken van valsheid in geschrifte – afbrokkelende pillen (het zogenaamde “geperst poeder”). Nou, gewoon erg handig om te komen – u voor het eerst kopen, en dan beseffen dat je moet naar verluidt valse verkopen! Maar we begrijpen waarom dit gebeurt. Fabrikanten zich daarmee te beschermen tegen negatieve recensies, alleen dat het antwoord is: “U kocht een nep voor haar, we zijn niet verantwoordelijk” Blijk geven van hun sluwe:

Kijk naar hen, zijn ze nog steeds beledigd! Nou ja, natuurlijk, kunt u gemakkelijk verwijderen waarheidsgetrouw negatieve opmerkingen van het world wide web. Maar weet je, zelfs gecontroleerd, goede en echte medicijnen niet altijd mensen te helpen en er is niets mis of ongebruikelijk, maar iets wat we nog nooit gezien dat farmaceutische bedrijven overhaast in alle vestigingen en eiste om de mening van mensen te verwijderen, schreeuwen dat ze’ liegt. Nog steeds minus 1 punt.

Hoeveel is het Eco Slim?

En hier is een zeer interessante situatie. We vonden verschillende aanbiedingen van, maar te oordelen naar de beoordelingen en foto’s, makers zijn achterbaks over de prijs.

Maar de echte advies dat is dat de mens zal betalen. voor verpakkingen. In de comments, natuurlijk, rende meteen het bedrijf en begon te schreeuwen dat het nep:

Hoe lang is de volledige cursus?

Het is niet duidelijk. Blijkbaar van hoeveel geduld en geld genoeg

Contra

Instructie en werkwijze voor het gebruik Eco Slim

Dus, hoe eco slim te nemen? Niets is ingewikkeld: het is noodzakelijk om te drinken minstens opgelost in 200 ml water 1 tablet per dag tijdens of na een maaltijd (hoewel op sommige plaatsen, werden we door de informatie die kan oplopen tot 3 keer per dag) P>

oordelen naar de beoordelingen, de tabletten lossen slecht tot 5 minuten en laat een residu voor oplosbare supplementen gaf een gemiddelde KACH-ve producten. Wat de werkelijke Eco slim proeven? Zeggen, zoals ascorbinezuur, sommigen zeggen een “himonya” smaak.

Zorgvuldige analyse van de samenstelling analyse bijwerkingen Eco Slim

De samenstelling heeft de volgende informatie op de website: “ontwikkeld op basis van de B-vitaminen die de afbraak van vetten te bevorderen (Ja, hoofdletters), cafeïne, guarana extract, barnsteenzuur, chitosan, extract van de Coleus forskolii , algen extract Fucus, L-carnitine.

Nou, niets bijzonders, elke tweede aanvulling op de gezondheid van dezelfde samenstelling te verbeteren. Maar laten we koel blijven en alles tot in detail te analyseren:

    1. Taurine 480 mg. Is een essentieel aminozuur dat we elke dag ontvangen van vlees, vis en zuivelproducten. Het is niet betrokken bij het proces van het vormen van het eiwit, maar is een belangrijke component in de weefsels van verschillende systemen, met name nerveus. In feite helpt het om een ​​geringe reductie van het niveau van suiker en cholesterol in het bloed, vermindert de vermoeidheid, lethargie, gevoel van zwakte, prikkelbaarheid met emotionele overbelasting. De dosering, waarbij taurine wordt gepresenteerd in een Eco-slank, wordt het gewoonlijk gebruikt om diabetes, hart- en vaatziekten en other.Slimming en sportdoeleinden behandelen, meestal de dosering tot 1000 mg. van de werkzame stof. We hebben grondig gegraven in het onderzoek naar taurine en sport, samen met gewichtsverlies, en vond het volgende: helaas, al geven verschillende inzichten. Verreweg het is bekend dat taurine nuttig is voor de gezondheid van mensen die lijden aan hart-en vaatziekten, problemen, inflammatoire aandoeningen, neurologische aandoeningen en voor mensen die risico lopen op het ontwikkelen van een beroerte, diabetes, nierziekten, kanker en andere aandoeningen. Maar gepubliceerde rapporten over de toename van de prestaties bij het gebruik van taurine blijft controversial.But het algemeen hebben we niets slecht tegen taurine hebben geen claims tegen hem niet te hebben.
    2. barnsteenzuur, 100 mg. Ons lichaam zelf kan produceren – ongeveer 200 gr. per dag, dat is hoeveel hij nodig heeft om hun levenscyclus te ondersteunen. Het bevat ook bijna alle gegiste dranken, zoals gefermenteerde melk dranken, wijn en bier, kaas, rogge producten, biergist, oesters, onrijpe kruisbessen en druiven, het sap van suikerbieten, rode en zwarte bessen, asperges, Yam, ingemaakte groenten en fruit, enz gezond, het eten normaal en niet het ervaren van hoge stress persoon vrijwel geen tekort in de stof. Maar onder invloed van de ongunstige omstandigheden (stress, zwaar lichamelijk werk) verhoogt de consumptie van barnsteenzuur, en er is een tekort. Dan, misschien, is het zinvol om het te nemen in Supplement form.So, een ode aan de barnsteenzuur van internet: “stimuleert energie in de weefsels zonder verdere negatieve effecten, helpt het cholesterol te verlagen, verbetert de cellulaire ademhaling, versnelt de bloedstroom en maakt het intenser, vermindert de effecten van straling, voorkomt de vorming van tumoren, heeft een anti-inflammatoire werking, in het bijzonder in “vrouwelijke” ziekten en aandoeningen mochevyvodjashie systeem. antidepressivum, helpt om te gaan met woede, angsten en negatieve emoties.” Eerlijk gezegd, zijn we altijd verrast door een dergelijke beoordeling van de aanvulling. En het geneest kanker, en verlaagt cholesterol, en chronische blaasontsteking van haar runs (die overigens, zijn moeilijk te genezen). Onze mening is, als barnsteenzuur was een genezing, is het de zieke mensen op de aarde zou hebben remained.If je op een dieet – in dit geval, zal barnsteenzuur een beetje sneller helpen te ontdoen van de geaccumuleerde lichaamsvet. En voelt u zich energieker. Nou ja, alles. En, door de manier, supplementen voor gewichtsverlies is het meestal tot 1 Gy. Is veilige dosering tot 600 mg. In het algemeen, naar onze mening, zou het mogelijk zijn om het te zetten, en nog veel meer, ongeveer 400 gr. – barnsteenzuur is erg goedkoop, ik zag het persoonlijk in de winkel voor 17 roebel blister.Why bijna alle studies beschikbaar zijn op het internet voor “barnsteenzuur” worden geassocieerd met chronische alcoholisten & nbsp; Maar het is zeer irriteren de maag veroorzaakt brandend maagzuur en verhoogt de druk -. Dit moet worden beschouwd
    3. Caffeine, 48,4 gr. Over cafeïne iedereen weet de enige noot een feit: de dosering is zeer klein, net als in oploskoffie, ondanks het feit dat gezonde volwassenen maximaal kan verbruiken tot 400 milligram cafeïne per dag. Naar onze mening, was het mogelijk om ten minste 150 mg toe te voegen.
    4. Inositol, 24 ml. Is vitamine B8, die de effecten van cafeïne en taurine op de lichamelijke en geestelijke prestaties, die uiteindelijk levert een krachtig stimulerend effect versterkt. Al de hele dag door gezonde volwassenen moeten niet meer dan 2 gram. Laten we niet vergeten dat dit een stof die door het lichaam, zodat kan worden volstaan ​​met 0,5-1 Gy verkrijgen. van voedsel of door medicatie.
    5. Vitaminen van groep B en ongetwijfeld ze nuttig en nodig zijn voor het organisme: zij efficiëntie, in hoeverre zijn antidepressiva. Maar we hebben gemerkt, aangezien zijn rol overschat op het gebied van gewichtsverlies. Deze vitamines van invloed op gewichtsverlies slechts indirect, indirect: til je stemming, u helpen beter te verteren proteïnen en fats.We willen ook benadrukken dat dit supplement is slechts een microscopisch dazu vitaminen! Vergelijk aanbevelingen. De gemiddelde dagelijkse vraag naar de belangrijkste vertegenwoordigers van de Groep B: Vitamine B1: 1,2-1,4 mg vitamine B2: 1,5-3,0 mg. Vitamine B3: 5-10 mg. Vitamine B6: 2,0-2,2 mg vitamine B9: 0,2-0,5 mg. Vitamine B12: 2-5 mg.

Hmm, waar is de algen? We zien dat de samenstelling van EcoSlim GEEN natuurlijke bosvruchten bevat, want er is geen chitosan, extract van de Coleus forskohlii, de algen fucus en L-carnitine (die niet werkt vetverbranders voor gewichtsverlies: types, effectiviteit, bijwerkingen. Thermogenics. L carnitine. Lipo-6. ), wat is actief volgens de online winkels. Min 2 punten liggen en sterk genoeg voor gewichtsverlies website.

En ons uitleggen dom als deze opschriften galleryroot met de samenstelling van deze pillen?

Conclusie: de samenstelling in principe normaal, maar de dosering is klein – het is gewoon de meest voorkomende vitaminen en een paar van energy drinks. Een logische vraag is, door wat deze bruistabletten moeten zorgen voor het gewichtsverlies? Het is niet het geld waard is en niet hetzelfde effect geven als beloofd. De maximale krijg je: het zal gemakkelijker zijn om op te staan ​​in de ochtend (nog steeds doen, in feite lijkt erop dat je een sterke kop koffie te drinken), nou ja, misschien verbeterd, zelfs de stemming. Geen gewichtsverlies, met name op 12 kg in een maand zal niet 100%, als je niet van plan om te zitten op een laag dieet en lichaamsbeweging calorieën.

Analoge en de werkelijke waarde in de apotheek Eco Slim

Wat moet u de gegevens vervangen voor gewichtsverlies en wat de prijs zal zijn als je kopen in de apotheek?

Onze keuze : we hebben niet eens om u te adviseren de afgewerkte voedingssupplementen – het zal goedkoper zijn om het zelf te doen. Koop bij de apotheek de meest voorkomende vitamine B-complex (200 p., Kijk hoe goedkoop zijn er 49 goedkope vitamines effectieve aanvulling voor de gezondheid van het hele gezin , geen behoefte om tweaks apothekers soort van instant beste te zijn, en duizend voor 1500 gewoon omdat je om te vliegen: dit alles is onzin, neem goedkoop en niet “sumlevayus”), het record van barnsteenzuur (17 p), cafeïne tabletten (90 p) en al.. Zonder taurine meer dan mogelijk te doen, we zijn nog niet klaar om het aan te bevelen aan gezonde mensen, wanneer dergelijke dubieuze onderzoeksresultaten. Dus, hoeveel is een vergelijkbare analoge eco slim in de farmacie. Ongeveer 300 roebel

Kan reguleren van de dosering, maar we herinneren subtiel en voorzichtig: het gewichtsverlies is niet bijzonder zwaar getroffen. Koop beter supplementen op deze lijst – Vitaminen en supplementen voor gewichtsverlies in het bereik van 100 roebel: de top 16 die moeten worden in elke . We verstop je niet, het is gewoon een grote zegen, niet vetverbranders. Maar eerlijk gezegd

Het advies van de artsen Eco Slim

Deze aanvulling overzicht van gecertificeerde artsen zwakke vitaminen voor “Shine oog”. In de verkoop zijn er veel krachtiger supplementen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast wil ik u eraan herinneren dat er altijd een kans om een ​​bijwerking te krijgen, dus wees niet lui om naar de therapeut en om hem te vragen zijn!

Samenvatting en conclusies van de samenstelling van taurine en barnsteenzuur is een interessant ding, maar te verwachten dat ze vooral effect is niet de moeite waard, is er waarschijnlijk een placebo. Om eerlijk te zijn, is de situatie als een grap: rendement van 50%, of het zal niet helpen of niet. Cafeïne met een gigantische kan nauwelijks worden toegeschreven aan over “dieetproducten”, omdat 600 mg cafeïne per dag het totale energieverbruik met ongeveer 100 calorieën kan verhogen. Cafeïne heeft andere potentiële voordelen: stimulatie van het verhogen van de mobilisatie en het verbranden van vet (indien genomen voor de training) om de eetlust te onderdrukken en verhoging van de niet-training activiteit (hier is alles heel individueel, dus vertrouwen op hem).

Vitaminen productiebedrijf “100% vetverbrandende supplementen” gewoon dol op: presenteren ze als een wonder stof die het metabolisme versnelt. Deze vitaminen kan echt helpen met de spijsvertering, maar het zal niet van invloed op de snelheid van het metabolisme. Als mensen merken positieve veranderingen, de hele zaak alleen in een gezondere voeding en een meer actieve levensstijl, en niet de gevolgen van additieven voor levensmiddelen. Natuurlijk, er is een voordeel in deze vitaminen, maar proberen om gewicht te verliezen alleen door het gebruik van additieven, zonder dat de macht of het invoeren in uw planning van lichamelijke activiteit, zal niet werken.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *