Nieuws

Electricity saving box – adviezen, opmerkingen, prijs,

& nbsp;

Energosberegeniya het apparaat: principe van de werking en de klant adviezen

Elektriciteit opslaan Box is een apparaat om het elektriciteitsverbruik te verminderen en de huishoudelijke apparaten te beschermen tegen de negatieve factoren die de totale netwerk. Het werkingsprincipe van de inrichting is geconstrueerd op de overdracht van een deel van de parasitaire belastingen in werkelijke vermogen dat wordt gebruikt door huishoudelijke apparaten worden gemeten en een standaard dosering -. Elektriciteitsmeters

Het effect van KRM – reactief vermogen compensatie maakt het mogelijk om het totale energieverbruik te verminderen door het verminderen van overhead, waardoor geen echte gebruik belastingen

.

De adviezen van degenen die al zuinige energie hebt gekocht en de exploitatie van het voor meer dan een maand, bevestigt de vermindering van het elektriciteitsverbruik. Daarnaast is de machine vermindert de parasitaire gehalte van het reactieve vermogen, waardoor minder slijtage van de motoren van huishoudelijke toestellen -. Koelkasten, wasmachines, vaatwassers

Om een ​​dergelijk apparaat te kopen is in het geval dat veel thuis en lopen vaak apparaten met asynchrone motoren en diverse spoelen.

Ga naar provider website

Elektriciteit Box Saving – de & nbsp; valse of de waarheid

?

Zuinig elektriciteit Elektriciteit opslaan Box trok al de aandacht van de gebruikers en specialisten. Echte opinies over het apparaat nogal controversieel, maar tot de conclusie dat dit geen volledige cheat nietsvermoedende koper krijgt uitgebreide informatie over het apparaat mogelijk te maken.

Vóór de aankoop is het belangrijk om te weten hoe de camera hoe de handleiding over wat te verwachten in de werkelijkheid te interpreteren te gebruiken.

Onder het enorme aantal energiebesparende voorzieningen economisch Elektriciteit opslaan Box heeft een aantal interessante eigenschappen:

 • de kleine omvang en de mogelijkheid tot installatie in een stopcontact;
 • Aangezien uitgesproken verwarmen op het werk;
 • eenvoudige besturing – het apparaat bepaalt het moment waarop je nodig hebt om het optreden van valse belasting op het netwerk te compenseren;
 • gunstige status beeldscherm op het voorpaneel slechts twee led’s die aangeven dat de apparatuur is aangesloten en werkt.

Om te begrijpen of het apparaat werkelijke energiebesparingen en geld te besparen, moet u het type van de teller belasting en werking van de apparaten in het netwerk te begrijpen.

Een spoel is gemonteerd in het toestel een magnetisch veld. Inductiemotor wasmachine of afwasmachine, de circulatiepomp verwarming, een stelsel van dergelijke mechanismen. Na verloop van elektriciteit zijn er zogenaamde reactieve belasting en de parasitaire stromen. Het onproductieve verbruik van energie die gaat naar het verwarmen van de inrichting, niet ten gunste van de eigenaar en geleidelijk rafelen techniek.

Economische gedeeltelijk belasting absorbeert, het accumuleren van de energie in een reeks condensatoren. Bij gebruik van de inductiemotor gebruikt wisselstroom, betekent dit dat de schakeling 50 keer per seconde wordt onderbroken. In deze momenten het gedeelte van de geaccumuleerde energie wordt teruggevoerd naar het netwerk, waardoor het verlies van de spoelen te compenseren.

De werkelijke verbruik van elektriciteit, die wordt vastgesteld door de griffier is alleen actief belasting. De doseerinrichting reageert niet op storende stromen en reactief vermogen, omdat slechts sprake in het circuit van de motor of spoel. Maar hun oorsprong wordt in verband gebracht met enig verlies van energie, en dus de totale consumptie toeneemt.

Direct echtscheiding de consument is hier niet – economisch echt vermindert het verbruik, maar niet op dezelfde schaal als geadverteerd. Om het effect te verkrijgen die nodig is om een ​​aantal voorwaarden in acht nemen:

 1. het gebruik van de inrichting op het netwerk samen met consumenten, voorzien inductiemotoren een vaatwasser en wasmachine, pompen voor irrigatie en watercirculatie, pompstations van de locale werking, koelkasten en airconditioners;
 2. als de motoren van de apparaten en economicaly er is geen omvormer in dure modellen van apparaten deze apparaten kunt u de werking van de motor of andere spoel door het veranderen van de frequentie, het absorberen van reactieve belasting;
 3. apparaten en andere apparaten werken in lange-modus – een typische situatie voor de koeling apparaten en de meest krachtige binnenlandse consumenten, in het bijzonder van koelkasten en airconditioners in de zomer;
 4. in een ketting met zuinige geen enkele vorm macht UPS UPS-online dubbele conversie omvormer en automatische omschakeling naar eco.
 5. OL>

  De reële kosten van elektriciteit is afhankelijk van een goed georganiseerde regeling van de verbinding van het apparaat. Veel kopers na een maand van gebruik van het apparaat opgemerkt dat het verbruik wordt verminderd met ten minste 5-7%.

  Om de kosten van elektriciteit met de helft verminderen in dat geval, als je blijft alleen ingeschakeld huishoudelijke apparaten met motoren of actieve spoelen in het circuit, bijvoorbeeld een krachtige magnetron compressoren met een lange periode van het werk.

  In normale omstandigheden u gebruik maakt van verlichting, computers, televisies en andere apparatuur die niet een groot aantal valse stromen doet ontstaan ​​en het is een bron met een hoog verbruik.

  Om te zorgen dat het energieverbruik echt afgenomen, moet je zuinig op te nemen niet in een stopcontact, en volgens een bepaalde regel, die hieronder in de handleiding zal worden besproken voor het gebruik van het apparaat. Zuinig is geen scheiding en er geen bedrog, je hoeft alleen maar om correct en niet te gebruiken om wonderen verwachten.

  Customer meningen

  De adviezen van deskundigen over het apparaat Electricity Saving Box online tegenstrijdig, maar het kan worden geconcludeerd dat met de juiste gebruik van het apparaat het echt werkt. Er zijn geen wonderen, maar voor een enkel apparaat met groot energieverbruik, kan het verbruik te verminderen met 10%.

  Als u verwacht dat de uitgaven voor nutsbedrijven te snijden, de overname van de economieën energie zal uw beste investering worden. Dit wordt bevestigd door de vele meningen over thematische forums.

  Ga naar provider website

  Prijs en waar te kopen

  Electricity saving box bespaart op de elektriciteitsrekening van 1690 roebel per kwartaal met een gemiddelde van de Russische familie consumptie. Het studies uitgevoerd door de Europese technische centra en specialisten in Rusland. Gepubliceerde statistische waarneming op het internet die het apparaat gebruiken voor meer dan drie maanden, aantonen dat er een goede prestatie van het verminderen van de consumptie.

  Kopen economisch elektriciteit Elektriciteit opslaan Box voor huis, appartement, garage of werkplaats te vinden op de officiële website van de fabrikant van het product of haar vertegenwoordigers.

  Een unieke apparaat is een eenvoudig en doeltreffend instrument om energie, de gewenste complexe apparaten, met name wasmachines, airconditioners, koelkasten, vaatwassers slaan. De prijs van het apparaat te kopen groothandel en de detailhandel is in overeenstemming met de massa consument.

  Hoeveel Elektriciteit Saving Box:

 • Moscow -. 1 690руб
 • Sint-Petersburg – 1 690руб
 • .

 • Yekaterinburg – 1 690руб
 • .

 • Omsk – 1 690руб
 • .

 • Kiev, Oekraïne -. 600 UAH
 • Dnepropetrovsk -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almaty – 7100 tenge

Gebruik instructies

Aanwijzingen voor de installatie en het gebruik van de voordelen van energie Elektriciteit opslaan Box:

 1. Plaats het apparaat in een stopcontact in het huis of appartement;
 2. Zorg ervoor dat de LED’s zenden groen licht;
 3. sluis teller bij het begin van de werking van de inrichting;
 4. vergelijk uw elektriciteitskosten met één van de voorgaande maand.
 5. OL>

  adviezen van Electricity saving box laten zien dat het principe van de economie voelbaar wordt, als u het apparaat aansluit in de keten (filiaal) is een woon-of thuisnetwerk, die de meest krachtige werkzaam zijn en heeft voortdurend ingeschakeld apparaten – airconditioning, koelkast, wasmachine machine, pomp.

  Extra producten:

  Voordelen

  Device economieën niet constant aandacht nodig, en gemakkelijk te gebruiken:

 • de inrichting werkt in de automatische modus;
 • de compacte behuizing universele connector Electricity saving box omvat een van het huishouden outlets;
 • het kan ervoor kiezen om de macht op basis van per individu filiaal of het gehele appartement -. Van 15 kW

Naast energiebesparing het effect van valse pulsen, waardoor de slijtage van uw apparatuur aanzienlijk vermindert.

Ga naar provider website

Video: Een apparaat om elektriciteit te besparen box op te slaan

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *