Schoonheid

Ems Trainer – adviezen, opmerkingen, prijs, forum, riem

Spier stimulator Ems Trainer helpt om zich te gepompt en gespierd lichaam zonder inspanning en in de kortst mogelijke tijd. Reclame belooft dat met “butterfly” in de buik of schouder, een paar weken regelmatig gebruik zult u atletische lichaam en sterke spieren te krijgen, en om niets te doen. Net als alle spierweefsel krimpt en groeit, maar is het makkelijk? Mythe of werkelijkheid, lees hieronder.

Artikelen over remelectro riem afslanken Guatapanal afslanken buik en de zijkanten Golden naald afslanken

Wat is Ems Trainer

Ems Trainer is een spier stimulator die is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie, is het bedoeld voor de opleiding van de spieren thuis. De simulator wordt gebruikt voor:

 • het verbeteren van de doorstroming van het bloed en de lymfe;
 • de pijn te verminderen;
 • gewichtsverlies
 • het herstel van de spiervezels;
 • elimineren stagnerende processen in de weefsels van de spieren;
 • stimulatie spierfunctie;
 • de spierspanning vergroten.

De simulator is gemaakt van siliconen, waarvan de contouren van het lichaam volgt. Elektroden op het oppervlak gelpads waardoorheen de puls vlug de spiervezels bereikt. De spier stimulator heeft 15 modi, zodat u het beste voor u kunt kiezen, en vervolgens te verminderen of te verhogen belasting op de spieren. Uitrusting: loopband, silicone sheets, elektroden, gebruiksaanwijzing (taal – Europen)

.

Het werkingsprincipe Ems-trainer

Spieren toeneemt met samentrekken van de spieren. Spiervezels beginnen te groeien na ontvangst van de hersenen impuls, die optreedt bij het inschakelen in gewichtheffenapparatuur. Met behulp van Ems Trainer signalen naar de spieren te handelen zonder de deelname van de hersenen. “Butterfly” kunnen alle of een deel sets van oefeningen te vervangen voor de benen, armen, rug en buikspieren. Deze methode is ontwikkeld voor de modellering van de cijfers, vet te verbranden snel, zich te ontdoen van cellulitis.

het mediterrane dieet menu en recipesto Breng het lichaam te bestellen voor een maand en trek de figurea dieet plan en lichaamsbeweging om gewicht te verliezen in een maand

De prijs van Ems Trainer

In Moskou de set van Ems Trainer is vrij beschikbaar. Om een ​​simulator te kopen is het mogelijk in de stationaire en online apotheken (gezondheid planeet, Good apotheek, Gorzdrav, Apteka 36,6, Pharmacy of Stolicky, Aptekamos, Evrofarm), alsook op de officiële website van de fabrikant en op het internet -stores van goederen voor de sport. Prijzen op spierstimulator variëren van 1 990-3 980 ….

Verwerkingsvoorschriften Ems Trainer

De fabrikanten raden het gebruik van de spier stimulator Ems Trainer elke dag volgens het volgende schema:

 1. bekleden van het oppervlak van de simulator van de geleidende gel.
 2. De superpositie van de band en snapping onder de individuele parameters van het menselijk lichaam.
 3. De opname van spierstimulator, het configureren van het programma.
 4. Aan het einde van de training, automatische of handmatige uitschakeling van de machine.
 5. OL>

  effectieve training is een mijlpaal, dagelijks, oefenprogramma:

 • Fase 1:. Voorbereiding en langzaam opwarmen, fitnessapparatuur, spiergroepen vóór het werk
 • Fase 2:. Het verbranden van de vetmassa over de spieren
 • Stap 3:. Stimulatie, trainer, spiervezels invloed van een punt (puls)
 • Fase 4: de simulator geleidelijk, maar aanzienlijk vermindert de belasting op de spieren, voert een ontspannende (ontspannende) massage voor 5 minuten

Afslanken riem buik slimmingInterval vasten voor de gezondheid en het gewicht lossHow te verliezen. gewicht bovenlichaam vrouw

Contra-Ems-trainer

Afslanken riem Ems Trainer stimuleert spiersamentrekking door elektrische ontladingen. Om deze reden wordt het gebruik van de simulator gecontra-indiceerd bij chronische ziekten in het stadium van swing, bloeden, diabetes (eerste of tweede types), zwangerschap, aanwezigheid van kanker, aandoeningen van het zenuwstelsel na een chirurgische ingreep. Is strikt verboden gebruik van deze faciliteit voor ziekten van het cardiovasculair systeem, in het bijzonder als een ingebouwde pacemaker. indiceerd bij de trainer onmiddellijk te gebruiken na de geboorte.

Kan ik gewicht te verliezen met Ems Trainer

Van de cursus anatomie en fysiologie het is bekend dat oppervlakkige of diepe spier werk na het ontvangen van impulsen van het centrale zenuwstelsel (CNS), dat wil zeggen het signaal kwam tot een vinger – hij kromgebogen, eeuwenlang was, werden ze gesloten. Bij gebruik van de simulator Ems is hetzelfde, alleen door het huidoppervlak, wordt spierweefsel verminderd, maar niet opgeblazen is belangrijk.

De pulsen zijn niet in staat te breken vet, dus gewichtsverlies door middel van stimulerende middelen is een goed geplande PR-campagne van de ontwikkelaars van de simulator. Ems Trainer – een van de vele spierstimulatie, die ontworpen zijn voor herstel (herstel) spieren van de atleten na blessures, patiënten na operaties, niet voor de opbouw van spieren

.

Onjuist gebruik van de trainer kan onherstelbare schade toebrengen aan de spieren. Tot opluchting, gespierd lichaam te krijgen, moet je een veel moeite in de sportschool te zetten en drastisch veranderen het voedselsysteem. Over het geheel genomen om het doel te bereiken zal moeten zoeken naar een complexe oplossing, die ik niet zou dat niet doen.

Dit vind je misschien ook leuk...