Nieuws

Fish XXL – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Voor de visser, echte vissen is als je veel vis, het is meestal geweldig, het vangen proces is efficiënt en dat de stemming van de beste. Helaas is dit gebeurt zelden, interfereren met de tijd van het jaar, het weer, troebel water of zelfs een soort van problemen. Maar om je dromen te verwezenlijken en om de volledige Meridi vis thuis misschien zelfs in de winter te brengen, moeten we kopen vis XXL activator knabbelen , die deskundigen adviseren als een van de beste aas.

De vraag naar dit product toeneemt, omdat velen al hebben geprobeerd om te vissen met hem en was tevreden. Vandaag vis XXL reviews op forums EM> vissers erg enthousiast, gaf hij de vreugde van de visserij tot honderden duizenden enthousiaste fans van dit soort vakantie. Ze kunnen om het goede nieuws te behagen activator bijten vis XXL voor de winter visserij momenteel wordt verkocht tegen een betaalbare kosten . Dit seizoen zul je gelukkig zijn in alle rivieren, meren en vijvers, zal u helpen bij dit wonder aas Fish XXL.

Wat is het product en wat is het principe van haar beroep

Fish XXL officiële website is gepositioneerd als een universele aas die effectief is in verschillende waterlichamen met vers water en op zee. In internationale wedstrijden vissers sinds 2005 en 2015, werd de stimulator visserij erkend door de deelnemers aan het kampioenschap zo effectief. Dit blijkt uit de vissers uit Noorwegen, Polen, Rusland, Canada, vis XXL activator bijten hun beoordelingen hebben geleid tot de overwinning van de mensen die het gebruikt. De adviezen van deze professionals die u kunt vertrouwen en niet aan degenen die fabriceren vertrouwen de negatieve recensies op het product en beweren dat het divorce . Gewoon het aas goed te gebruiken en te begrijpen het principe van de werking ervan.

Spray de activator XXL vis naar het oordeel van deskundigen verschilt van alle andere verbindingen die stimuleren voedingsperiode wordt aangetrokken door de geur, niet feromonen en hormonen. Het is de meest natuurlijke impact op de olfactorische reflexen inwoners van rivieren en zeeën. Fish gaat waar smakelijk geur en het wekt de eetlust. Dat wil zeggen, de keten van effecten van het geneesmiddel zijn duidelijk en begrijpelijk vanuit het oogpunt van de biologie.

De geschiedenis van het geneesmiddel en de uitdagingen die het lost

Gemaakt aas Fish XXL gezamenlijke inspanningen van de vissers en wetenschappers. De onderzoekers waren heel bepaalde taken, die verondersteld werd om het proces van het vangen stimuleren en laat de vissers te veel grote vissen te vangen.

 1. Activering van de beet moet krachtig zijn en om het proces te versnellen.
 2. Bait moeten de vissen houden op een plaats voor een lange periode en verstrooiing in het water, aan de halo-effect te verhogen.
 3. Het was nodig om een ​​dergelijke mix van smaken dat het roofzuchtige en niet-roofvissen te maken.
 4. Nodig een concentraat dat in een compact pakket kan worden gemonteerd, en het zou genoeg voor een lange tijd.
 5. OL>

  van de Vereniging van Vissers en wetenschappelijke experts zijn erin geslaagd om te gaan met de doelstellingen perfect. Activator bijten Fish XXL werd opgericht voor drie jaar en met succes getest in de praktijk. De combinatie van smaken is zodanig dat wanneer toegepast op de slijmvliezen van de organen van geur, irriteert hen, waardoor een reactie van de hersenen, waar sprake is van een commando om de bron van de geur te gaan en missen het aas waarop het wordt bespoten . Die is ontworpen product volledig lost het probleem op.

  Of binnenkomende onderdelen, en hun kenmerken

  Fish XXL is de all-natuurlijke. Elke component in het product zijn doel.

 • olifant knoflook is aantrekkelijk voor brasem, snoek, en kroeskarper;
 • hennepolie is het ingrediënt die actief gaan brasem, CONV, brasem, zeelt, voorn;
 • Kaffer kalk is een favoriete smaak voor karper, brasem, voorn, karper, zeelt;
 • eiwit inktvis te trekken meerval, baars, kwabaal, Rotanov.

Dit is slechts een kleine lijst van soorten vis bevolking in reservoirs die onder de invloed van de drug. In feite, de spray activator Fish XXL vrijwel ongevoelig voor elk individu. Daarom, als u besluit om de activator bijten vis XXL reviews die spreken goedkeuring en onder professionals, en onder de fans van de visserij te kopen, dan zul je een succes voor de winter visserij zijn. Je werk en uren in de kou, breng een goede vangst en een goed humeur.

De geheimen van de winter vissen met vis-XXL – unieke activator kristallen

De vissers moeten weten over een aantal van de nuances die typisch zijn voor de winter visserij op het ijs met behulp van Fish XXL zijn.

 1. Het product heeft een donkere kleur, en dit is zijn voordeel, omdat de vissen zijn op hun hoede voor heldere objecten in koud water, met een voldoende hoge mate van transparantie. Haar natuurlijke reactie is angst te wijten aan het feit dat een schending van de algemene achtergrond en de vis zelf eerder opgemerkt kunnen worden. Het is het instinct van zelfverdediging.
 2. De spray heeft een dikke consistentie waarmee gedurende lange tijd op de oppervlakteplug blijven water wast onmiddellijk verwijderd, zodat het behandelde aas kan meerdere keren worden gebruikt.
 3. uitbreiden om grote afstanden van het gat, gearomatiseerde mix trekt vis koppels afgelegen gebieden.
 4. De invloed van geur is zodanig dat bij gevoede vis terug vele malen. Dat wil zeggen, je kunt gaan om hun gaten en zorg ervoor dat de vis er al is, hoef je alleen maar de smaken van een nieuw deel van het mengsel bij te werken.
 5. OL>

  Men moet niet vergeten dat de smaak van Fish XXL aas, zoals de vis, zoals de geur. Dit is een belangrijk voordeel van het mengsel. Het bevat nuttig zijn voor in het water levende bewoners polysachariden en aminozuren. Op hetzelfde moment, slikken hun vis niet brengen schade aan zichzelf, de smaak van de gerechten wordt alleen maar beter, want aminozuur complex en polysacchariden die nodig zijn voor de menselijke gezondheid.

  Regels van het gebruik van aas Fish XXL

  De juiste volgorde van productgebruik wordt beschreven in de gebruiksaanwijzing EM> die eraan verbonden. In dit geval is het belangrijk zijn alle kleine dingen. True vissers weten dat je nodig hebt om de aandacht en de voorbereiding van aan te pakken, en lokken selectie, en de niet-ontvankelijkheid van vreemde geuren, vreemde geluiden dat de vissen kunnen schrikken betalen. Miracle spuiten negatieve nuances gladgestreken, maar het gereedschap zelf moet je in staat om te gebruiken.

 • zich ervan bewust dat de vis niet zo naïef als mensen denken, zodat de behandeling van het aas, probeer het te bestrooien, niet alle spullen;
 • voor niet-roofvissen aas je nodig hebt om drie keer te spuiten, dit is genoeg;
 • roofdieren hebben een aas met een meer intense geur, zodat de dosis zal moeten twee keer te verhogen, dat wil zeggen tot 6-7 sprays;
 • vangen op behandelde aas drie individuen, herhaal het spuiten.

Wees niet ontmoedigd als de eerste tien minuten, wordt de vis niet gevangen, is het geschikt en gemasterd, en dan begint het aas te grijpen. Ga niet naar het punt waar al een kudde van vis geplaagd, de beet is zeker van te zijn. De Raad van de vissers in dit geval, een “bom” het gat tot het bittere einde. Laat nalatigheid in de organisatie van de plaats van de visserij niet toe te staan, te goeder trouw in een ruim plantgat, maak het je gemakkelijk, vergeet dan niet om goed te isoleren. De spray alleen helpt om meer vis te vangen tijdens de rest van de juiste actie.

Video Fish XXL trekker vis te gebruiken in de video – dit is een goed voorbeeld van hoe we nodig hebben om de geest te maken

.

Fish XXL trekker bijten reacties van de professionals

Victor, Krasnodar:

“Winter vissen in de monding in onze zuidelijke landen is alleen toegestaan ​​langs de kust, waar het ijs sterk genoeg is. Maar het is niet erg gevangen, het is bekend dat alle ervaren vissers. Zonder de activator van de Fish XXL geluk om niet gepakt, en het moet in staat zijn te hanteren voor snoek en baars lokken moeten spuiten tot 8 keer de rustige vis -… genoeg voor vier keer de eerste paar minuten de beet is zeldzaam, dan geleidelijk begint te toenemen. het is belangrijk om niet te vertrekken naar een andere plaats, en wacht tot de vis vandaan diepten dan groot zal gaan. het gat beslag beter moeten worden, vaak om deze reden, grote exemplaren snap het niet. het zou onprofessioneel en beledigend” .

Valery, Akhtuba:

“In onze omgeving, de visserij is altijd uitstekend, ik ben een visser met ervaring en ik weet wat ik zeg. En alle vissers in Rusland en in het buitenland weten over de Akhtuba. Maar in de winter, ik beveel om alleen vissen met aas. Vooral goed met vis gevangen HHL. Bestrooi de aas en beginnen om de vis te plagen, de attractie is de eerste 20 minuten, en de beet op dit moment kunnen worden traag. Maar dan alleen in slagen om het af te trekken. twee dozijn in een half uur is de norm. ik raad voor iedereen, komen met een activator voor de winter te vissen. Geen vis ga je niet weg”.

Negatieve beoordelingen

Vitaly, Saratov:

“Bestelde Fish XXL aas voor de winter op de officiele site, kreeg het in slechts in november een pakket aangekomen, maar eenmaal geopend, voelde meteen dat dit product in staat. Zeer stinkende nevel niet vangen, de geuren ik verafschuw. niet zeker wat vis wordt deze walgelijke geur zal gaan. Beter ouderwetse manier met anijs daalt om te gaan dan met deze functie”.

Sergey, Perm:

“Ging naar Kama ijsvissen met vis activator XXL. Veranderd vier plaatsen, ving een tiental bass totaal. Dit is de misleiding die aas helpt. Toen vertelde een aantal jongens me dat niets liep ik van gat naar gat, zij naar verluidt gelokt over te gaan plaatsen na enige tijd. Misschien wel, maar ik na deze storing niet meer geloven in het wonder spuiten”.

Positieve feedback

Leonid, Birobidzhan:

“Mijn vrienden en ik gaan er vaak heen, niet Cupido. Er is een grote vissen, vooral in de winter. Het ijs is hard en veel ruimte. Vorige week alles zoals besteld kwam met Fish XXL, Het was Rusalochka, die ik zal nog lang herinneren. de gebombardeerde elke vijf minuten voor rybache. zien we komen uit alle Cupido verzamelde troepen in een plaats met de hulp van de activator. Guys deze week ging, te zeggen dat de vis waren veel. Om onmiddellijk worden gevangen uitgegroeid tot een must nu regelmatig komt om onze gaten, in de hoop om zich te voeden. Dus ik raad een paar keer naar dezelfde plaats. op rivier inwoners, is er een herinnering, en ze komen terug naar waar het was heerlijk de vorige keer. “

Fedor Rostov:

“The don laatste jaren slecht winter vissen. Maar alles kan veranderen, het kopen van Fish XXL, de zeer ervaren. Zodat Donetsk bewoners wanhoop niet, een goede zaak kwam voor ijsvissen. Bestel online op de website van officiële leverancier, of anders zal je scheiden. Dergelijke gevallen waren, hoorde klachten van de jongens. Met het aas dit jaar was ik nooit zonder vis kwam niet meer thuis. ik wens u hetzelfde geluk. “

Waar te kopen en hoeveel het kost Fish XXL

de markt biedt kopers veel tools die bijdragen aan de verbetering van hap. Velen van hen zijn ronduit vervalsers originele producten of de analogen . De originelen een unieke formule. Hun creatie vond plaats met de hulp van wetenschappers en praktijkmensen, dus ze hebben een maximale efficiëntie. Maar om de truc van fraudeurs en iedereen kan krijgen. Dus wees voorzichtig, van hoge kwaliteit vis XXL kopen alleen op de officiële website. In dit geval zal u een gecertificeerd product van de fabrikant te ontvangen tegen een redelijke prijs, en ze kunnen managers vragen stellen over de toepassing van het aas.

Een belangrijke factor van het vertrouwen in de juistheid van de keuze is de mogelijkheid om reviews te vinden op de activator Fish XXL portal vertrouwde leverancier. Focussen op hen, kunt u veel leren, leren de geheimen van de grote vangsten met deze aas, en na het maken van de bestelling. Het algoritme van de applicatie is eenvoudig:

 • Klik op de link naar de officiële website;
 • in het bestelformulier in te vullen;
 • wachten op een reactie van de Manager en bevestig de aankoop;
 • wachten op de levering van het product.

Snelheid van levering is afhankelijk van de regio van Rusland, de GOS-landen en de douane-beperkingen EU. Echter, de provider probeert de tijd verwachtingen te minimaliseren. Momenteel is de prijs van het product verminderd en kan worden gekocht voor 990 roebel, dat is de helft van de prijs van de nominale waarde. De tijd hebben om een ​​koopje en gelukkig vissen om u te maken.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *