Nieuws

Handy Heater – reviews, commentaren, prijs, nu kopen

In ons huis, accu’s zijn zelden warm. Maar ik hou van koele temperatuur. Ik rustig het huishouden doen, en als ik ga zitten om te rusten – bedekken benen met een deken. Het probleem was dat een bezoek aan me komen vaak de kleinkinderen, en ze zijn ongemakkelijk om te spelen in dikke jassen. Dus terug in de herfst begon ik om het apparaat te zoeken, is in staat om snel de temperatuur te verhogen in het appartement en vond hem in een draagbare kachel Handy Heater.

Over dit apparaat Ik kwam er per ongeluk. Ik ging eens naar een buurman voor de thee en merkte dat haar appartement is een beetje warm. Ik begon te zoeken naar een kachel, maar kon hem niet zien. Het opmerken van dit, een vriend liet me de hand op de muur waar de uitgang was erg klein nette doos. Ik kon niet geloven dat zo’n klein apparaat geeft zo veel warmte. Thuis ging ik naar de officiële website Handy Heater, lees de instructies en de volgorde gemaakt.

Hoe werkt een kachel Handy Heater

Het openen van het pakket, zag ik een heldere rode doos met een afbeelding van de kachel en notering de voordelen ervan. Ondanks het feit dat de informatie werd gedaan in het Engels, foto’s en schema’s gemakkelijk uit te leggen wat daar geschreven. Trouwens, het internet heeft instructies en een promotionele video in Europen taal. Het apparaat zelf, als ik had verwacht, was zeer licht en compact. (Hoogte – 15 cm, breedte en diepte – 9cm)

Handy Heater Heater een laag gewicht door het feit dat het verwarmingselement van keramiek en een behuizing hoogwaardige thermoplast. Het achterste deel van de machine een stekker voor het stopcontact. Dankzij deze Handy Heater leek te worden opknoping op de muur, zonder dat het bezetten van de ruimte in de kamer. En door de voorwand van het huis uiteen stroming van warme lucht gedreven door een ventilator.

In de instructies zag ik de volgende technische eigenschappen van het apparaat:

  • vermogen – 400 W;
  • voltage – 220 V;
  • geluidsniveau – 70 dB;
  • programmeerbare timer;
  • bescherming tegen oververhitting.

Ik vond dat heater Handy Heater heeft een regelfunctie van de thermische regime. Dus, in het bovenste deel van het lichaam is het display, waaronder zijn er knoppen “+” en “-“. Met hun hulp, vertoonden de gewenste temperatuur waarbij Heater schakelt automatisch Handy. Om het apparaat uit te schakelen kunt u ook op de schakelaar rood op de zijkant. Echte draagbare kachel in het onderste gedeelte van de huid is het stampen met de letters van de naam en de zijkant -. Uitsparing voor het gemak van het dragen handen

Met bladeren in boeken over babyverzorging, ik heb geleerd dat de meest comfortabele temperatuur in de kamer + 22 ° C. Hierdoor en ik werd blootgesteld aan de bezoeken van de kleinkinderen. Over het belang van het voorkomen van bevriezing en oververhitting te zeggen en kinderartsen.

Na het lezen van dit advies van de specialist, realiseerde ik me de noodzaak om te kopen en het belang van de functie van thermoregulatie van de kachel.

Wat is een kachel Handy Heater in actie

Ik controleerde de werkende staat van het toestel, maar het is niet wilde de komst van de kleinkinderen. Tijdens het wachten ging ik naar het forum op de opmerkingen van de gewone mensen die al Handy Heater hebben gekocht lezen. Opgemerkt dient te worden dat negatieve opmerkingen waren er weinig. Meestal werden ze geschreven door de mensen die een meer krachtige verwarming nodig hebben.

In het algemeen waren deze opmerkingen weinig. De meeste mensen prees de kachel op, wees de voordelen ervan, waren verrast door de snelle verhitting van de kamer. Velen van hen beschreef de toestand van comfort tijdens het thuis te blijven, de gelegenheid om te wandelen in mooie kleren, het verminderen van het aantal verkoudheden bij kinderen.

de eerste keer dat ik de kachel Handy Heater gebruikt op de dag van de komst van zijn dochter en kleinkinderen. In de ochtend duwde ik enigszins de stoelen, zodat ze niet de stroom van warme lucht belemmeren, en het ingevoegd in het stopcontact. Ik hoorde het lawaai van de fans, maar al snel aan gewend en stopte merkt. Ik nodig is om de temperatuur van een kamer door een paar graden, en Handy Heater omgegaan met deze taak in minder dan een uur te verhogen, en vervolgens doorgegeven hij uit.

dochter en kleinkinderen zag meteen dat het appartement is warm en gekleed in passende kleding. Dankzij de kachel, waren we in staat al die tijd om rustig te spelen een bordspel, en na de kleinzoon op de vloer van de auto’s, en kleindochter rolde in de buurt, en bouwde een toren van blokken. Toen de kinderen naar buiten te rennen, ik opende het raam naar de kamer, dan weer wordt ingeschakeld de verwarming ventileren.

Voor het slapen gaan, ik enigszins verminderde de kamertemperatuur te heet onder de deken, en ‘s morgens opnieuw verhoogd naar een comfortabele 22 ° C.

Hoe maak je een echte kachel Handy Heater kopen

Vandaag in winkels die je een groot aantal indoor kachels kunnen zien. Maar velen van hen hebben aanzienlijke nadelen. Massive olie batterij veel ruimte in beslag en zijn ongemakkelijk bij het verplaatsen rond het appartement, infrarood zijn duur en verbruiken veel energie, en goedkope kachels vaak breken en leiden tot problemen met de transactie. Dus ik stel voor om online een betrouwbare, bewezen apparaat bestellen – een draagbare kachel Handy Heater. Immers, het heeft de volgende voordelen:

  • gemaakt van hoogwaardige materialen;
  • snel verwarmt de lucht in de ruimte;
  • Er is een mogelijkheid om de temperatuur te kiezen;
  • geen lawaai maken, niet onaangename geuren uitstoten;
  • verbruiken kleine hoeveelheden elektriciteit.

Daughter was zo blij met de kachel Handy Heater dat ze mij gevraagd om hetzelfde te bestellen haar. Immers, kleinkinderen komen niet alleen mij te bezoeken, maar het apparaat is heel licht en compact. Het past gemakkelijk in uw zak en snel verwarmt de lucht in elke ruimte. Dit is handig Handy Heater wordt vaak in de positieve reacties van de mensen op het forum genoemd.

Om een ​​kachel Handy Heater bestellen ik was makkelijk. Aan de onderkant van de officiële website vulde ik de vragenlijst door te typen in de velden met uw naam en mobiele telefoonnummer. Dan is dit nummer belde ik de manager aan het adres van het dichtstbijzijnde postkantoren en andere details van de bestelling op te geven. Vier dagen later kreeg ik een SMS-bericht melding van levering van goederen, toen ging ik naar het postkantoor, zorg ervoor dat er een kachel en betaald.

Ik gebruikte een ruimte te verwarmen Handig Heater voor de hele herfst, winter en lente, 1-2 keer per week. In al die tijd heeft hij nooit gaf me enige moeite of problemen. Het werkte prima, luid zoemend geluid en brandlucht ik voelde. Andere dagen houd ik het in een doos in de kast. Ik denk dat het zal duren me meer dan een jaar. Dus ik kan vertrouwen dit apparaat aanbevelen aan alle mensen met problemen van verwarming.

Dit vind je misschien ook leuk...