Nieuws

MagnuFuel – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Met de vooruitgang van de technologie van de moderne bestuurders met elk nieuw jaar zijn er meer en meer mogelijkheden om hun eigen auto te upgraden, en in toenemende mate vond het voorstel om nieuwe instrumenten of stoffen te kopen, en aan hen, talloze beoordelingen. MagnuFuel is een van die hulpmiddelen die op de markt verschenen onlangs en gepositioneerd als een absolute noviteit en baanbrekende technologieën die automobilisten in staat om veel geld te besparen. Maar een eerste poging om te gaan met het feit of werken dit betekent en hoe het effectief is.

Vaak zijn veel auto-eigenaren op zoek naar meer informatie over dat aanbod aan de ontwikkelaars te kopen, en wat te denken van dit product is: MagnuFuel mensen als of niet? Hier zullen we hetzelfde overwegen.

Op het moment dat het netwerk al een voldoende aantal reacties verscheen met betrekking tot dit betekent om voor iedereen te begrijpen hoe het is effectief. Praat erover in de tijd als die mensen die al zo’n magneet hebben gekocht, en professionele deskundigen het bestuderen van het werk van deze tool.

Wat de makers zeggen MagnuFuel?

Op de officiële website van de delegatie zegt dat MagnuFuel is een gespecialiseerde tool voor het brandstofverbruik, die gangbaar is in de Europese en Amerikaanse markten. Dit apparaat is gebaseerd op het gebruik van magneten, en hieronder vindt u de talloze positieve recensies kan zien. MagnuFuel heeft dus letterlijk een symbolische prijs, zo veel mensen gewoon niet een dergelijk voorstel te weerstaan.

Elke bestuurder weet hoe duur vandaag bevatten een mooie auto, maar bijna niemand, zelfs op de achtergrond van voortdurende stijging van de prijs van benzine zal willen verlaten met een snelle en comfortabele wijze van vervoer. Dat is de reden waarom veel bedrijven bieden alternatieve manieren uit de situatie -. Opslaan benzine, toename van de duurzaamheid van gegevens en nog veel meer

Wat betekent dat MagnuFuel?

De officiële website zegt dat de tool is effectief in het proces van het aanvragen van verschillende vormen van vervoer, en het kan gebruikt worden met zowel benzine als diesel motoren. Natuurlijk, voor elke afzonderlijke motor kunnen verschillende efficiëntie, maar gemiddeld kan besparing van ongeveer 20%, en dit is een zeer goed resultaat.

Waar kun je het gebruiken MagnuFuel?

Het gebruik van de middelen is toegestaan ​​in de volgende voertuigen:

 • auto’s en vrachtwagens;
 • vrachtwagens en bussen;
 • vervoer over water;
 • motorfietsen en ATV’s;
 • speciale machines voor de bouw en agrarische gebieden.

Hoe werkt het MagnuFuel?

Elke bestuurder wil een brandstofbesparing (en dus hun geld) veilig te stellen, maar het veroorzaakt geen schade aan het aandrijfsysteem en andere mechanismen, en dat is de reden waarom veel mensen willen weten of dit kan worden gedaan met de behulp van deze tool, het lezen van de verschillende beoordelingen. MagnuFuel, volgens de vertegenwoordiger, zal iedere automobilist een aanzienlijke vermindering van de begroting die nodig is om brandstof te kopen, en is absoluut onschadelijk voor de geïnstalleerde apparatuur.

De belangrijkste werkende kracht van een dergelijke inrichting bestaat uit twee neodymium magneten met zeer hoge eigenschappen. Als de brandstof begint door het magnetische veld opgewekt door deze inrichtingen te passen koolwaterstof koppeling begint te worden onderverdeeld in kleine deeltjes die worden geactiveerd.

Zoals u weet, warmte, koude en vochtigheid uiteindelijk leiden tot de kenmerken van een brandstofmengsel is aanzienlijk verslechterd, en het uitzet en inkrimpt. Als de basis van elke moderne benzine en hun prestaties zijn koolwaterstoffen waarvan de moleculen door het effect temperaturen beginnen te trekken naar elkaar en vormen aldus het volledige moleculaire groep.

Het werkingsprincipe MagnuFuel

Door het onvermogen van zuurstof naar alle stroomden stevig moleculen bereiken sommige uiteindelijk niet brandt, maar wanneer het brandstofmengsel passeert dergelijke inrichting, mits het een sterk magnetisch frequentieresonantie, molecuulclusters beginnen te dispergeren in afzonderlijke elementen , het ontvangen van een positieve lading.

Als gevolg van deze, zuurstof heeft een toegang tot elk molecuul, waardoor een volledige verbranding van de brandstof, die het mogelijk maakt om niet alleen aanzienlijke besparingen te bereiken, maar ook de hoeveelheid schadelijke gassen die vrijkomen door uw voertuig in het milieu te verminderen. Reviews van eigenaren over de MagnuFuel op de officiële website meestal bevestigen de effectiviteit van deze methode.

Wat zijn de voordelen MagnuFuel?

In de praktijk betekent dit dat veel buitenlandse chauffeurs zijn geïdentificeerd een verscheidenheid aan positieve eigenschappen betekent dit, waaronder de belangrijkste zijn kunnen worden opgeroepen om de totale levensduur van zuigerveren en kaarsen te verhogen, evenals het volgende:

 • Zeer eenvoudige installatie van dit apparaat maakt het mogelijk om de procedures uit te voeren zonder de tussenkomst van professionals van tankstations. Om het ook gebruiken is het niet moeilijk, omdat het apparaat onafhankelijk werkt.
 • Direct na installatie van dit toestel in een auto begint over het brandstofverbruik, dat wil zeggen, het beloofde effect is onmiddellijk.
 • Het brandstofverbruik wordt verminderd met meer dan 20%, zodat de amortisatie al in de eerste maand van het gebruik.
 • De motor krijgt bescherming tegen slechte kwaliteit brandstof.
 • Het apparaat is absoluut veilig voor alle eenheden en eenheden.
 • verhoogt de kilometerstand van de wagen tegen de volgende vulling.

Onlangs zuinige brandstof begonnen om actief te worden gebruikt en de lokale automobilisten.

Wat zeggen de eigenaren van de machines MagnuFuel?

Ondanks de woorden van de ontwikkelaars, de meerderheid van de gebruikers zich houden aan dezelfde mening toegedaan door het verlaten van uw feedback. MagnuFuel, echtscheiding, en enig effect het gereedschap

Positieve feedback over de werking van dit apparaat is het mogelijk om niet zo vaak ontmoeten, en dus in hen is er bijna geen informatie over hoe de auto een positief effect op het item. Meestal op de forums, gebruikers verliet de volgende opmerkingen:

 • MagnuFuel -. Echtscheiding
 • Het effect van deze middelen onopvallende of geheel afwezig zijn.

ook velen zeggen dat de grootte van de economie te klein om de gewenste magnetische resonantiefrequentie te verschaffen. Dat is de reden waarom in de meeste gevallen niet voor lange teksten, die zuinige brandstof MagnuFuel, beoordelingen ( “de scheiding” en soortgelijke inhoud) gepromoot geschreven, en ze kunnen worden gevonden in de vrije gebieden of verschillende gespecialiseerde fora.

Minder stroom, meer vermogen, waardoor de totale uitstoot van schadelijke stoffen in de meeste gevallen de consument geen enkele van deze effecten opmerken. Natuurlijk, er zijn een aantal positieve reviews op MagnuFuel, maar het meest waarschijnlijk, de meeste van hen zijn gewoon marketing Developer Program, gericht op het verhogen van de omzet.

Dus, te oordelen naar de reviews van echte mensen, dit product is geen efficiënte tool waarmee je de motor prestaties kunnen verbeteren of om te besparen op de aankoop van brandstof. Over MagnuFuel specialisten zeggen ook dat wat de ontwikkelaar vals is en mag de werkelijke bewijs niet. Terwijl iedereen het recht heeft om deze verklaring te controleren door jezelf om zeker te zijn.

Waarom is de scheiding MagnuFuel?

MagnuFuel is niet de eerste uitvinding, die automobilisten biedt voor een minimale kostprijs voor enorme voordelen te verkrijgen. Het verstrekken van besparingen maar liefst 20%, de faciliteit heeft een totale kosten van, en gezien het feit dat elke gebruiker door een happy “ongeluk” valt op de groothandelsmarkt website tijdens de campagne, kan het apparaat niet worden gekocht voor.

Velen beweren deze manier, en kopen dergelijke instrumenten, waardoor de speculanten opnieuw en opnieuw aan te komen met een nieuwe regeling. In feite, is het voldoende om alleen maar denken aan de basisregels van school natuurkunde te begrijpen hoe nutteloos is om MagnuFuel stellen. Beoordelingen – slechts een bevestiging dat dit apparaat is nutteloos. Als we praten over wat kan getuigen van de futiliteit van deze aankoop, kunt u een paar feiten te geven.

In de eerste plaats in de promotionele video vermeldt dat het octrooi voor dit systeem van magneten behoort tot bedrijf General Motors – een van de grootste mondiale bedrijven. Maar op MagnuFuel echte beoordelingen van specialisten bevatten vaak een heel redelijke vraag:. “Waarom General Motors niet dergelijke apparaten wordt geïnstalleerd op hun auto’s vanaf het allereerste begin, want zo sterk brandstofverbruik is een belangrijk voordeel van hun product ten opzichte van andere zaken”

De advertentie zegt ook dat, afhankelijk van de aard van de veranderingen vervoer en het aantal magneten die je moet installeren op hen. Wat gebeurt er als je niet twee installeren, maar meerdere of zelfs enkele tientallen van deze magneten? Is het mogelijk om bijna een gratis reis te bereiken? In principe, ‘s werelds grootste bedrijven niet eens zouden moeten de brandstoftanks van hun auto’s volledig uit dergelijke magneten te produceren, waardoor dit systeem een ​​vijf-liter SUV met een verbruik van slechts 3 liter per 100 km, omdat technisch, deze productie niet moeilijk.

Elke persoon die in de studie van de fysica op school verdiept, weet dat de brandstof is een is een organische verbinding die een isolator. De afmetingen van de moleculen zijn zo klein dat zelfs voor hun minimale weer op te bouwen moet de magneet te gebruiken, waarvan de afmetingen gelijk aan 16 verdiepingen tellende huis zijn, en niet te vergeten hoe krachtig apparatuur nodig voor een verandering van intermoleculaire bindingen, en hier we bieden gewone magneten.

roept veel vragen en, zoals geadverteerd, zuinige brandstof MagnuFuel. Plekken in Wit-Rusland, Europa en andere landen suggereert dat deze tool werkt geweldig, en de ontwikkelaars te schrijven dat dezelfde antwoorden zijn te vinden in de ontwikkelde landen van Europa en de Verenigde Staten. In feite is het bedrijf in Moskou, en een promotie video werd volledig gefilmd in Oekraïne. Het gebruik van buitenlandse commercials is tegenwoordig niet zo ongewoon, maar we hebben het hier over in een andere taal wordt genomen en vertaald representatief, niet het gedrag van het schieten op de Europen taal voor het oog op de verkoop in Europa, waar het voor het eerst verscheen.

Het is ook vermeldenswaard dat in de commerciële het meisje zegt dat het apparaat “doet wonderen op basis van de reclame-informatie.” Met andere woorden, de verkoper onmiddellijk ontlast van elke aansprakelijkheid met betrekking tot de vertegenwoordigde product en zegt dat wordt geleid alleen reclame informatie, en de consument beslist of het de moeite waard geloof het of niet.

Bovendien moet worden opgemerkt dat op wat advies over de “scheiding” in MagnuFuel zijn eigenlijk vals online en materialen ontmoet, en het is het werk van de concurrenten. Eerst en vooral, het is vermeldenswaard dat de concurrenten dit instrument op het moment, omdat men simpelweg niet heeft aangeboden aan de automobilisten tot 20% van de kosten van benzine te besparen voor minder dan tweeduizend …. Ten tweede, het enige argument in het voordeel van deze tool in dergelijke voorwerpen is dat de mening over de “scheiding” is in strijd met het principe van dit apparaat en zijn de reacties van mensen met behulp van zuinige brandstof MagnuFuel. De specialisten van de gespecialiseerde forums spreken zeer direct, en, zoals hierboven vermeld, zelfs in theorie kan deze tool niet effectief zijn.

Waarom kopen MagnuFuel?

Beschikt u niet over een professionele monteur of een fysicus te begrijpen wat is de zogenaamde zuinige brandstof MagnuFuel zijn. Reviews ( “scheiding”) in platte tekst zal niet worden overgelaten, net als dat, zelfs ondanks het feit dat dit apparaat heeft officiële registratie en een hele reeks van verschillende certificaten.

Eerst en vooral, moet u begrijpen dat er een zwak magnetisch veld is gewoon niet in staat om te communiceren met met benzine, zoals ze zeggen in de reclame van deze tool, en als je het probleem dieper begrijpt, kun je veel andere technische inconsistenties . Maar er zijn mensen die nog steeds dergelijke fondsen te verwerven, en dit is niet verwonderlijk, want de verkoop wordt gebruikt in een groot aantal promotionele acties.

Hoe komt het?

De belangrijkste redenen voor de aankoop van de volgende:

 • In de meeste gevallen mensen naar de officiële website van de verkoper door het lezen van een aantal valse recensies op MagnuFuel professionals of echte autoliefhebbers. Zo moeten ze het materiaal reeds geloven in het werk van deze economieën te lezen.
 • Op de website in de materialen gebruik gemaakt van superlatieven, en het brandstofverbruik met het gereedschap voor auteurs is een fait accompli, ondanks het feit dat ze niet van plan om eventuele tests gerespecteerde organisaties te bestuderen.
 • De klant onmiddellijk aangeboden om het voertuig te kopen tegen een ongelooflijk lage prijs, maar het is alleen geldig voor 14 uur. Kopers probeert op te slaan, zodat het verwerven van een instrument in de kortst mogelijke tijd, het beheer van de timing van de actie, maar echt ze gewoon geen tijd om mijn gedachten op een rijtje, om na te denken en te lezen over MagnuFuel real beoordelingen van de eigenaars auto’s hebben. Dat is wat veel is een kritieke fout.
 • De site geplaatst valse beoordelingen van de autobezitters over MagnuFuel dat het gereedschap en de effectiviteit ervan sterk aangeprezen. Bijvoorbeeld, de eigenaar van een prestigieuze SUV zegt dat kocht dit instrument en is zeer tevreden met zijn aankoop, maar niet het brandstofverbruik te volgen (dat wil zeggen, in zijn eigen woorden, zelfs niet gedefinieerd, het gereedschap werkt of niet).
 • Ook het materiaal op de website vermeldt dat de producent en ontwikkelaar van deze tool is General Motors, dat is ook niet waar. In een netwerk is het nu onmogelijk om alle informatie ter bevestiging van de aansluiting van dit bedrijf met deze tool te vinden.
 • De laatste factor die de consument – een certificaat en de officiële registratie. Veel mensen geloven dat de overheid nooit de misleiding van de burgers mogelijk te maken, maar in feite is het niet, en een levendig voorbeeld hiervan is zuinige brandstof MagnuFuel. Plekken in de Oekraïne en andere landen van de forums zeggen dat dit voertuig wordt verkocht met valse documenten.

Als je al deze trucs te begrijpen, het zal nooit een dergelijk instrument te verwerven en zal niet het slachtoffer zijn van een andere fraude van deze soort te worden. Ten eerste, lees net de recensies over zuinige brandstof MagnuFuel, en dan zult u begrijpen hoe effectief is deze tool, en of het in principe in geïnvesteerd.

Dit vind je misschien ook leuk...