Nieuws

Peruvian Maca – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Hallo!

Vandaag opende haar keuken kabinet en nam een ​​tas met een “magische” polosochka-Bud.

En ik wilde het in uw ontbijt toe te voegen, zoals … aan herinnerd dat ik nog steeds over hem en niet geschreven.

Maar het is al een jaar als ik in de “go” en dit ding is echt de moeite waard om haar te vertellen!

Dus vandaag schreef ik een post over Maca:. Wat is het, wat zijn deze eigenschappen, wat is het nut voor ons lichaam en hoe het te ontvangen

Waarom Peruvian Maca verdient onze aandacht?

In dit artikel leert u:

Maca heilzame eigenschappen en methoden van het gebruik

Maca is slechts een van deze natuurlijke remedies, waardoor je veel problemen met gezondheid en een slechte gezondheid kunnen oplossen, zonder agressieve actie op het organisme.

Wat ik persoonlijk graag over dit slecht, behalve dat het absoluut 100% natuurlijk product, is de “width scale” spectrum van effecten op ons lichaam!

Wat is er in de lijst van nuttige eigenschappen van Maca!

Ik zal u alleen de basis vertellen.

Peruvian Maca de mysterieuze plant met een rijke historie

Peruvian Maca is een plant die behoort tot de familie Cruciferae.

Een andere naam voor poppies -. “-Bug door kakkerlakken” (? Wat een naam, huh)

Aan de andere kant, komt de naam niet uit, en wat de voordelen ervan kan geven, toch?

Maca groeit alleen in de hooglanden van Latijns-Amerika, op een hoogte van niet minder dan 3000 meter boven de zeespiegel.

Maar dit is alleen voor jou en mij deze plant is “super-exotische” voor de lokale bevolking van deze plant is een volkomen normaal voedsel dat gewoon heeft krachtige helende eigenschappen.

Stel dat zoals u en ik – de zwarte radijs

.

Maca is een knolgewas en wordt gebruikt in levensmiddelen is de wortel van deze plant.

Van hem en vervaardigd een verscheidenheid aan drugs.

Maar we zijn niet de lokale bevolking van Zuid-Amerika, en we hebben geen manier alleen maar om de IAC te reinigen en wrijf mezelf als een salade, deze wortel …

Maar we hebben een grote kans om de zuiverste natuurlijke producten van Macy’s, gemaakt in vele veilige en zachte manier, het gebruik van dergelijke geavanceerde technologieën die alles van waarde die in de verse wortels van deze plant bestaat redden kopen!

Deze plant is heel populair. Praten over deze indrukwekkende figuur, welk gebied wordt geïsoleerd voor gewassen Maca in Latijns-Amerika.

Welke bruikbare componenten zijn in de Peruaanse deel van het maquis?

Van Maca rijke samenstelling.

Hier zijn enkele van de vele waardevolle componenten, dat is een prachtige therapeutische en helende werking papavers op ons lichaam:

 1. in knollen klaprozen bevatten amiden van vetzuren, die een sterke invloed op de gezondheid van de mannelijke voortplantingsorganen hebben, en het vergroten van de kracht van de seksuele krachten bij mannen;
 2. een verscheidenheid aan alkaloïden, die rijk zijn aan de samenstelling van de papavers, zeer gunstig voor de gezondheid van het urogenitale systeem bij zowel mannen als vrouwen zijn;
 3. beschikbaar in thiocyanaten en glucosinolaten hebben een uitgesproken anti-tumor effect en kan zelfs bijdragen aan de genezing van kwaadaardige tumoren;
 4. in de samenstelling van veel mineralen, waaronder de belangrijkste zijn koper, ijzer, zink, calcium, magnesium en fosfor;
 5. over vitaminen die het leidt vitamine E, vitamine C en B-vitamines, die de gunstige eigenschappen van papaver verbetert;
 6. is deze wortel en tannines, zetmeel en alkaloïden en zetmeel, alsmede koolhydraten en eiwitten.
 7. OL>

  Dit is slechts de basis van wat maakt Peruvian Maca effectief en nuttig.

  Wat zijn de geneeskrachtige eigenschappen van deze exotische planten?

  Als u Maca nemen correct en, belangrijker nog, regelmatig, kan vrij snel krijgen veel voordelen voor de gezondheid en het welzijn.

  In dit geval is een plant die een groot aantal nuttige eigenschappen die dergelijke verbetering van gezondheid en welzijn kan geven is:

 • 1 – Voor mannen – verhoging van de kwalitatieve kenmerken van zaadvocht. Dankzij zijn in de maquis samenstelling van biologisch werkzame componenten, wordt het sperma zijn actievere beweging beginnen. En dit op zijn beurt, zal een aanzienlijke impact op een positieve manier om de bestaande probleem van de onvruchtbaarheid te hebben.

Bovendien is deze installatie aanzienlijk verhoogt niet alleen de kwaliteit, maar ook de kwaliteit van het sperma. Deze functie is erg belangrijk voor de effectieve behandeling van oligospermia.

 • 2 – glucosinolaten en thiocyanaten aanwezig in de samenstelling van de papaver, hebben uitgesproken antitumor en antioxidant-effecten. Door de aanwezigheid van deze stoffen worden alle giftige stoffen die zich ophopen in de weefsels van de lever geassocieerde en afgescheiden uit het lichaam, dat op zijn beurt wordt gebruikt voor de preventie en behandeling van kanker.
 • 3 – Maca is een krachtig afrodisiacum. Als je regelmatig drugs klaprozen te nemen, is het mogelijk in een vrij korte tijd hun seksuele prestaties en de functie van het reproductieve systeem in principe aanzienlijk verbeteren, omdat veel componenten van de samenstelling van de maquis toon kiemcellen en in het verbeteren van de gezonde werking van de prostaat mannen.

De impact van bioactieve elementen verhoogt libido bij mannen en vrouwen in gelijke mate.

 • 4 – bij vrouwen, de voorbereidingen van de Peruaanse Peruvian Maca verbetert het functioneren van het gehele voortplantingssysteem, hormonale systeem, het versterken van het werk van de menstruele cyclus en geneest hem, die ten minste tot uitdrukking komt in de verzwakking van de onaangename symptomen van PMS, en als maximum -. verlicht geneest onvruchtbaarheid en tumorvorming (. cysten, etc)
 • 5 – Bij regelmatig gebruik papaver huid van het gezicht en lichaam verjongd, alle verouderingsproces gaan langzamer lekken en er aanzienlijke regeneratie van cellen en weefsels, waardoor een visuele verjonging: de huid soepel, elastisch, rimpels verdwijnen. Vier een opgefrist uiterlijk en teint.
 • 6-Peruvian Maca heeft obstensibly een krachtige tonic effect op het hele lichaam

.

Het kan verbetering van de concentratie, het geheugen, de algehele uithoudingsvermogen, meer energie en een aanzienlijke versterking van de weerstand tegen eventuele stressvolle situaties.

Degenen die Maca verbruiken voor een behoorlijk lange tijd, merk ik mezelf (ik ben!), Het terugwinnen van energie en kracht na eventuele emotioneel, de schok gebeurt vele malen sneller.

Mee eens, vrienden, al het bovenstaande is zeer relevant voor ons moderne leven op het “hoge snelheden” right?

 • 7 – Voor degenen die traint in de sportschool om spiermassa op te bouwen, Maca betekent “nummer een”

.

Daarom zijn mensen die gebruiken om kracht en spiermassa, de zogenaamde “natural bodybuilding” te verhogen, dit Supplement weet je en bereid zijn om het te gebruiken.

Het is populair onder degenen die betrokken zijn bij andere vormen van lichamelijke activiteit (hardlopen, zwemmen, fietsen, enz.) En leiden een gezonde levensstijl.

In sommige gevallen is het raadzaam om Maca nemen?

Gebruik geneesmiddelen op basis van deze plant als je de volgende eisen:

 • verslechtering (vergrijzing) van de huid, haar en nagels,
 • een daling van seksueel verlangen;
 • Als u zijn gediagnosticeerd met onvruchtbaarheid of als u zich voorbereiden op te vatten;
 • als je nodig hebt om de problemen in het urogenitale systeem te genezen;
 • als je in latere tijden vaak moe, uitgeput, en beseffen dat uw herstel is niet zo snel als je zou willen;
 • als je een behoefte om hun uithoudingsvermogen en kracht wanneer u regelmatige oefening te verhogen; als de uitdaging is om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te genezen

Hoe lang is het nemen van de maquis?

Om enig positief effect te voelen wanneer ze worden blootgesteld aan klaprozen op je lichaam, moet je om het te kopen ten minste 21 dagen. Op zijn minst.

Gewoon om de “vooruitgang” in zijn gezondheid te meten.

En dan is het hangt allemaal af van welk resultaat u wilt verkrijgen.

Drugs Peruaanse Peruvian Maca is absoluut veilig. Dus ze zijn absoluut veilig te gebruiken op een regelmatige basis.

In welke vorm worden uitgegeven drugs Maca?

Al de middelen papaver worden geproduceerd, gewoonlijk in poedervorm, uittreksel en capsules.

 • Peruvian Maca poeder – hoe toe te passen

De procestechnologie van het poeder maakt het mogelijk om bijna alle helende eigenschappen van deze plant te houden, en om de drug, die in haar vermogen ligt om kunnen neerkomen op medische faciliteiten!

Maca poeder kan worden toegevoegd aan levensmiddelen (sap, ontbijtgranen, smoothies, etc.), en je kunt het in te nemen, het drinken van dit water of vooraf gemengd in een kleine hoeveelheid water.

Aanwijzingen voor de dosering altijd op de verpakking geschreven. Hier gebruik ik deze Maca poeder.

 • Het bijzondere van het extract van de Peruaanse Peruvian Maca

Het bijzondere van het extract dat alle voedingsstoffen er in een grotere concentratie. Daarom kunnen we zeggen dat de werkzaamheid van het extract sterker is dan die van het poeder.

Maar je moet dat extract weten, in zijn zuivere vorm, heeft een zeer specifieke aroma en smaak.

 • Peruvian Maca capsules

Capsules zijn de meest gebruikte variant van drugs Maca, in het bijzonder, met de snelle van het moderne leven, wanneer alle “on the go” en “snel”, maar nogmaals, allemaal individueel.

Belangrijke aanbevelingen voor gebruik

Dus, let op deze belangrijke punten:

 • Ondanks het feit dat Maca is een natuurlijke natuurlijke remedie, die kan worden toegeschreven eerder om dergelijke “Superfoods” zoals spirulina, goji bessen, enz., Het gebruik van deze geneesmiddelen moet worden begonnen met de geleidelijke, in eerste instantie een beetje, over- uitzicht, na verloop van tijd, kunt u de dosering te verhogen.

Waarom wordt het gedaan?

Om onaangename verschijnselen van het lichaam, dat een mens kan beginnen, omdat het lichaam begint het proces van herstel en genezing van bestaande problemen te voorkomen.

 • Niet meer dan de gebruikte dosering medicijnen!

Het is dus noodzakelijk om de reactie van je lichaam en de voet te volgen wanneer het lichaam begon te worden gereinigd en genezen worden, waardoor voor u wat ongemak, kun je korte pauzes nemen, zodat het lichaam zelf konden veilig aan te passen en op te lossen tijdelijke problemen.

 • Als u de Maca poeder te gebruiken, toe te voegen in het eten, het is een voorwaarde hiervoor zou zijn dat de temperatuur van het gerecht in ieder geval niet hoger mag zijn dan 40-43 graden! Anders zal alle “utility” papavers gereset worden.
 • Gebruik geen drugs Maca ‘s nachts, en het beste van alles – het niet gebruiken, zelfs in de tweede helft van de dag, bij voorkeur in de ochtend. Ze heeft de sterkste tonisch effect, zodat je gewoon niet in staat zijn om te slapen. En, als je in slaap valt, de slaap is onrustig en intermitterende.

Contra-indicaties voor het ontvangen van Peruvian Maca

Dit zwangerschap en individuele intolerantie voor de drugs. In andere gevallen is de aanvulling van Maca is welkom.

Nou, als vrienden, als u meer informatie?

Ik hoop van harte dat u nuttig zal zijn en je zult “fans” van deze prachtige plant als ik geworden.

Write in de comments, ik waardeer uw mening, delen die al de ervaring van het nemen van de drugs uit de Maca! Wat zijn de resultaten?

Deel je verhaal met anderen, laten we de wereld een gezonder en gelukkiger samen!

Ook beveel ik het lezen van deze berichten:

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *