Nieuws

PostureFixerPro – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Terug brace “ PostureFixerPro EM>” magnetische houding corrector breed spectrum. De eenvoudigste en effectieve manier om een ​​gezonde houding terug te krijgen en om zich te ontdoen van de pijn in de rug. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kan onder de kleding gedragen worden.

Niet beloven wat niet 100% zeker. Ik dacht ook dat mijn gezondheid als een stier en welke problemen zal ik negeer tot de ouderdom. Maar uiteindelijk ben ik 29 jaar oud, ik heb een derde graad van scoliose en de pijn in zijn rug. Wilt u weten hoe ik zijn omgegaan met dit probleem? Dan blijven lezen van dit artikel! Ik denk dat het nuttig zal zijn voor iedereen!

Rugklachten, in feite, ik had eerder. De school aan te raden om te gaan voor een massage en doe de juiste oefeningen, maar dat was alles. De achterkant is niet bijzonder slecht, sterk iskrivlennoi was er niet, dus ik heb niet verraden het geweldig waarde. Het instituut heeft haar rug, nog sterker, de hele dag achter een bureau zit verwend, en ‘s nachts gelost auto’s. Wat er daarna gebeurde u zich kunt voorstellen.

Afgestudeerd aan het Instituut, werk. En ik ben niet een of ander kantoor plankton en architectonisch vormgever: het grootste deel van de dag achter de computer, en het tweede deel is op de site. En het moet en zakken cement heffen en voorhamer te kloppen. Het werk was niet suiker, maar ik vond het leuk en goede verdiensten.

Op het einde, na 3 jaar van dit werk, ik gedumpt mijn rug. Er was een grote kromming, die vroeger bijna onmerkbaar te zijn. Zware inspanning kon ik niet uit te voeren. Terug deed pijn, liep ik een constructie bemanning en mijn screwed up: verkeerd gemonteerd partities. Op het einde, ik vloog prima en kreeg vermelding in het werk boek. Wat een idioot, ik wou dat ik toen ziek gemeld!

Wat is de behandeling nu heb ik de tijd was schering en inslag, dat geld – niet zo veel. Begon met orders voor het huis en weer de hele dag zitten op een computer. Op het einde, de rug begon pijn erger. In parallel ging naar de kliniek. Toen ik geröntgend was, de dokter keek me met grote ogen: “ U beschikt over een 3 graden scoliose, waar je eerder was EM>?”. Hier vindt u weer, en ik dacht dat het zal injecties en massage kosten.

Toen begon een reeks van ziekenhuizen en artsen. Sommigen zeggen dat een, anderen een ander, maar ik realiseerde me dat ik het een beetje helpt. Dat is wat ik aangeboden aan de wervelkolom te naaien, maar ik weigerde. Toen besloot ik om zelfstandig te handelen en begon te zoeken naar fondsen.

Ik probeerde oefeningen, zwemmen, bijzondere leerstoel, de verbeteringen waren, maar zwak en wispelturig. En dan is mijn zus adviseerde me om een ​​korset voor houding PostureFixerPro kopen. Zei neef naar school begonnen de problemen met mijn rug, en hij is nu het dragen van een. Eenmaal begonnen de voortgang.

Ik bestelde een houding corrector op de officiële website en kreeg het in 6 dagen. Eerlijk gezegd, niet in wonderen geloven: goed, hoe kan een eenvoudige corset om problemen die meestal oplost chirurg te corrigeren? Echter, ik was nergens en ik begon het constant te dragen. Aanvankelijk was ik erg ongemakkelijk: de achterkant wordt niet gebruikt in de normale stand en de magnetische correctie duidelijk opgenomen. Na een paar dagen heb gebruikt, en werd het gemakkelijker, de pijn geleidelijk verdwenen en de rug is rechter te worden.

Geleidelijk aan begon ik om terug te keren naar het normale leven. Het korset kan gedragen worden onder de kleding, niemand mededelingen. Ik gebruik het nog steeds – ik draag het constant. Na 2 maanden ging op een geplande x-ray, en mijn dokter was weer verrast. Ze vroeg of ik werd geopereerd zonder haar medeweten, maar ik zei nee en loste het probleem zelf zonder artsen. Toen kreeg ze geïnteresseerd was in mijn geval, althans in de toekomst is nog steeds verboden om zelfmedicatie.

Het bleek dat het korset PostureFixerPro is een noviteit op het gebied van de geneeskunde die de problemen oplost met houding en heeft een preventieve werking voor degenen die voortdurend achter de computer. Elastiek terug te zetten in zijn natuurlijke positie en het stimuleren van de ontwikkeling van het spierstelsel. In het algemeen, om eerlijk te zijn, kan me niet schelen hoe het werkt – het belangrijkste is dat het resultaat is geweldig

Dat klopt, vrienden. Mijn verhaal, gelukkig goed afgelopen. Op het werk herstelde I: Ik heb niet een vervanger gevonden, en ik heb bewezen dat de fout was vanwege mijn handicap. En u zal worden geadviseerd om hun gezondheid te controleren en om een ​​back brace PostureFixerPro dragen in ieder geval voor preventie. Rugklachten kan heel slecht aan de beurt. Nou orde, natuurlijk, op de officiële website. Er is geen namaak en snelle levering.

Maak nu uw bestelling PostureFixerPro!

CommentsAlexander Saltinelis om zo te beginnen, heb je je hele leven voor je) felicitaties, die genezen was! AnswerKostik EdСтранно je eerder over dit corset niet wist. It en artsen raden, en het is heel populair. Ik draag ook al PostureFixerPro: scoliose verdwenen finally.AnswerOlga Soloway corrector, PostureFixerPro gekocht voor mijn man: altijd achter de computer, gebogen. Nu nek geen pijn meer en houding werd rechtere.

AnswerVitali Popupvideo, dit korset is wat ik nodig heb om in order.AnswerKostya Kalinina terug te brengen ook besteld, nu hoop ik dat de wervelkolom van de patiënt zal worden vergeten als een slechte dream.AnswerDunn Sizikova

U iets nuttig en interessant te horen altijd. Elke keer als wachten op uw post! Een back brace PostureFixerPro is al besteld, ook ik lijd met scoliose in de 7de rang.

AnswerVladimir Longinus weet niet de officiële site van de lange dienst? Answerigoryok Rodelli schreef dat in 6 dagen ontvangen. Ik wachtte een week, hoewel beloofd voor 10 dagen om te leiden. Hangt af van de regio denk ik.

Dit vind je misschien ook leuk...