Gezondheid

Princess Hair – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Princess Hair is een drug-activator van de haargroei, het startsein voor de regeneratieve processen in de follikels. Het haar na 1 behandeling glanzend en gezond en mooi. Het preparaat wordt speciaal aanbevolen voor meisjes met droog en bros haar met gespleten punten, zwakke wortels en andere tekortkomingen van het haar. Omgaat met de preventie van alle bovengenoemde symptomen van de patiënten van het haar, bij regelmatig gebruik mousses, schuim en vernissen voor haar styling.

 • activeert de haargroei.
 • De innovatieve samenstelling van het eiwitcomplex.
 • Deep voeding van haarwortels.
 • De eliminatie van droogte in de gehele lengte.
 • Vermindert de intensiteit van de verschijning van gespleten haarpunten.
 • Gemakkelijk te gebruiken (als een conventionele masker).
 • Verbetert het kammen van het haar.
 • Verzacht de structuur van de “zachte” haar.
 • Heeft geen invloed op de kleur van de krullen.
 • Geschikt voor alle haartypes.

Het principe van middelen-activator

Het geneesmiddel is verkrijgbaar in de vorm van een crème-masker buizen. Geproduceerd voor 4 jaar, de belangrijkste projectgebied is het Rusland, Kazachstan en Wit-Rusland. Onlangs Princess Hair is in trek bij mannen boven de 30, die de eerste tekenen van kale plekken en kaalheid.

Ingrediënten dringen in het haar structuur te effenen, het sluiten van de schalen. De impact is afkomstig van de haarzakjes. Ook bestaat uit een verscheidenheid aan vitaminen die nodig zijn door het haar. Verzadig het haar met flavonoïden, aminozuren, vitaminen PP, meervoudig onverzadigde vetzuren, die geleidelijk af te updaten. De follikels krijgen de juiste hoeveelheid zuurstof, aktiviziruyutsya doorbloeding, versnelt de haargroei met bijna 2 keer!

Analyse van de eiwitten masker Princess Hair

 • vitamine A, E, C, D, F. voeden de haarfollikels, het activeren van haar werkzaamheden. Het stimuleren van de haargroei.
 • Complex van eiwitten. Verzacht het haar oppervlak, waardoor ze glad en zijdezacht. Individuele stof in het complex is verantwoordelijk voor de hydratatie van het haar.
 • Shea boter en avocado. Maken het haar glanzend en mooi, het verzadigen van de haarkleur is natuurlijk of het behoud en de versterking van gekleurd haar.
 • Duindoorn olie. Versterkt het haar vanaf de wortel te voorkomen haaruitval gezond haar. Versterken van haar gehele lengte hem redt, en kwetsbaarheid, met behoud van de lengte en de schoonheid van haar, en voorkomt ook de vorming van gespleten haarpunten.
 • Het extract van Gotu Kola. Helpt de metabole processen en de bloedcirculatie te activeren, begint de hoofdhuid te ademen en verrijken van de cellen met voedingsstoffen, wordt haargroei versneld.
 • Extract Fallopia. Versterkt het haar, behoudt de kleur en voorkomt grijs haar.

Gebruik instructies Princess Hair

  1. Het haar is voorgewassen en enigszins gedroogd zodat ze vochtig blijven.
  2. U moet gelijkmatig te verdelen in individuele krullen en elke krullen van wortel tot punt om het masker gelijkmatig.
  3. Geen behoefte om het haar met een handdoek en andere accessoires items, zoals stof en voedsel films te dekken. Haar moet worden overgelaten in deze vorm gedurende 7-10 minuten, zodat elke krul grondig geweekt masker en kreeg het gewenste effect.
  4. Haar zorg ervoor dat grondig met gewoon kraanwater. Water moet medium temperatuur, niet warm en niet koud te zijn.
  5. re-wassen van het haar de eerste keer dat het moet worden gewassen tot dan toe, totdat Stiekema water te vermijden met een haar niet volledig transparant worden.

Wanneer een hoog vetgehalte van het haar masker wordt aanbevolen 1 keer per week te gebruiken. Als je haar is normaal of droog – 3-4 keer.

Zijn er contra-indicaties –  Princess Hair?

Het geneesmiddel wordt afgeraden tot 16 jaar, evenals acute ontstekingsprocessen in de hoofdhuid en overgevoelige elementen in (allergische reacties). Na het aanbrengen van het masker van de bijwerkingen. Als huiduitslag of jeuk, is het waarschijnlijk allergisch en moeten overleggen met uw arts.

Het masker mag ook van toepassing als de huidaandoening van de hoofdhuid en vette hoofdhuid, en alopecia of roos. De drug is hypoallergeen, alle producten zijn gecertificeerd, is om te kopen op de officiële website.

Wat is het resultaat na 1 jaar van gebruik

Na 1 aanbrengen van zichtbare voelbaar effect – haar kamt gemakkelijker wordt na slechts 3 behandelingen is het haar “verlevendigd”, en het haar wordt sterker en dichter. Makkelijk te kammen niet alleen maakt het leven makkelijker voor de eigenaar van het haar, en voorkomt gespleten haarpunten en haar breuk.

immers moeilijk om het haar te kammen vaak verscheurd door krassen, waardoor een dwarsdoorsnede van het uiteinde creëren. In een paar weken een toename gezien in het haar volume te wijten aan het feit dat gezond haar sterke greep op de follikel en vallen. Bij het wassen, rechttrekken en borstelen van het haar valt op dat verloren haar veel kleiner is geworden. Hetzelfde resultaat kan worden gezien op het kussen. Shine en silkiness zeer zichtbaar na drie weken van regelmatig gebruik geworden, de activering van wortel haar geeft het begin van de groei van nieuwe haren.

De cursus duurt 1 maand, maar om voor haar om sneller te groeien, moet de aanvraag verder. Een buis kan niet genoeg zijn, als het haar is lang en dik. Dan is het beter om te bestellen meerdere.

Waar te koop en geschatte prijs – Princess Hair

Masker Princess Hair verkopen alleen op de officiële site, misschien binnenkort zal verschijnen in schoonheid winkels over Rusland, maar tot nu toe je kunt alleen direct van de fabrikant.

E-mail verzenden in heel Rusland en in vele landen van het GOS, verzendkosten in rekening gebracht, maar als u meerdere 2-3 fondsen bestelt, wordt de verzending vrij zijn.

Princess Hair – customer reviews

Het masker nam een ​​monster, genoeg voor een pak voor bijna een maand. Heeft het masker 2 keer per week, niet te missen. Over haargroei kan niets zeggen, maar de toestand is aanzienlijk verbeterd – zacht, glanzend. By the way, is het haar niet uit, want na het wassen van een bos in de badkamer bij elkaar, nu slechts 3-4 haren. Dus het masker werkt. Ik heb een arrangement heeft geboekt, is het interessant om te testen hoe het haar zal groeien. Lydia, 32 Godtube comfortabel, net als die van de Bank. Het is handig om de juiste hoeveelheid en de uitstekende te hebben geperst. Met behulp van maskers Princess Hair I verlost van de druppel, aan de slapen had ik al zelfs kale plekken, goed, maar er zijn zeldzaam haar. 3 maanden maskers drie keer per week, heb gloednieuwe haren. By the way, ik voordat de cursus knippen het haar, snijd het gespleten haarpunten. Meestal na een periode van tijd heb ik een slechte tip, en nu is het perfect. Mask benaderde me. Margarita, 28

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *