Schoonheid

Ravestin – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Het risico op atherosclerose zijn er allemaal, zonder uitzondering, en is een ernstige bedreiging, omdat deze ziekte kan leiden tot ernstige gevolgen in de vorm van hart-en vaatziekten, hartaanvallen, beroertes en andere levensbedreigende aandoeningen. Onlangs begon te populariteit voedingssupplementen die door de fabrikanten worden verkocht als een remedie voor een ziekte, met inbegrip van ziekten van het hart en de bloedvaten krijgen. Dus, een grote twijfel in het leven van een “supplement” voor de behandeling van atherosclerose Ravestin.

Volgens de fabrikant van TPS, OOOit geheel een nRavestinproduct dat geen bijwerkingen en contra heeft. Maar hij is actief vechten met de schadelijke cholesterol, samen met de synthetische lipiden-verlagende supplementen (vermindering van het vetgehalte), erkende de universele geneesmiddel. Klinkt fantastisch … Maar is het echt?

Hoe werkt Ravestin?

De meest voorkomende factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van atherosclerose, zijn onder andere:

 • verhogen van de concentratie van cholesterol in serum en lipoproteïnen, in het bijzonder lage dichtheid;
 • hoge bloeddruk;
 • overgewicht en zwaarlijvigheid;
 • teveel aan glucose en urinezuur in het bloed;
 • verhoogde bloedstolling;
 • stressvolle situatie;
 • genetische aanleg.

Ravestincure cholesterol en overgewicht. Hij heeft een gecombineerd preparaat in de vorm van een combinatie van artisjok, probiotica en prebiotica van fibregla. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in capsules van 500 mg. In verpakking 15 stuks.

Een nauwkeurige beschrijving van werkingsmechanisme fabrikant niet, maar geeft aan dat bij het nemen van Ravestin waargenomen de volgende effecten:

 • de afname van de synthese van schadelijke cholesterol fracties;
 • stimuleert de productie van “bruikbare” high-density lipoproteïnen;
 • de levering van vitaminen aan alle cellen van het lichaam;
 • vermindering van de ernst van atherosclerose;
 • de normalisering van de activiteiten van het hart en de bloedvaten;
 • het reinigen van het bloed en lymfevocht.

Vijf voordelen van Ravestin (volgens de fabrikant)

Om de situatie en vergelijking van de chemische medicijnen te begrijpen uit de groep van statines, namelijk op basis van atorvastatine, lipide-verlagend effect van die bleek rijke klinische ervaring, hun acties te ontwikkelen pas na 2-4 weken van toelating.

Het “supplement” Ravestin

In de gebruiksaanwijzing aangeven dat Ravestin effectief bestrijdt de hoge concentratie van schadelijke cholesterol fracties en stimuleert de productie van nuttige, zodat niet alleen helpt om het risico van gevaarlijke complicaties van atherosclerose te verminderen, maar ook vermindering van het lichaamsgewicht. Indien meer bekend zijn met de samenstelling kan worden aangenomen dat dit gedeeltelijk waar. Het bevat:

 • de aardpeer is een knolgewas, waarvan de vruchten lijken op aardappelen. Het wordt veel gebruikt in levensmiddelen verschillende mensen, vanwege de waardevolle samenstelling en omvat eiwitten, mineralen, inuline, suikers, sporenelementen, stikstofverbindingen, B-vitamines;
 • probiotische micro-organismen, waaronder verschillende soorten lactobacillen, bifidobacteriën en streptokokken;
 • fibregum een ​​prebioticum, dat in zijn nRavestinorigin een gom verkregen uit een acacia.

Misschien dat sommige van deze effecten zijn te wijten aan de aanwezigheid in de samenstelling van Ravestin artisjok, omdat de actie is heel veelzijdig. Het is een plantaardige bron van ijzer, kalium, calcium, magnesium, chroom, fluor en andere elementen die nodig zijn voor het lichaam. Deze plant is rijk aan essentiële aminozuren, waaronder arginine, lysine en valine.

De aardpeer of aardpeer

De effecten van de componenten van Ravestin

aardpeer helpt de bloeddruk, bloedsuiker en urinezuur te verlagen, vertoont anti-toxisch effect en antianemic, wordt gebruikt voor de behandeling van bloedziekten, nierziekten, osteoartritis, jicht en andere aandoeningen. Artisjok, zoals dat heet, heeft echt de mogelijkheid om de concentratie van cholesterol te verlagen en het stimuleren van het proces van gewichtsverlies. Bovendien een grote hoeveelheid inuline in de knollen, een positief effect op de darmflora als prebiotische – een stof die tijdens fermentatie schept de voorwaarden voor actieve voortplanting en groei van gunstige micro-organismen. Ook is het prebioticum acaciagom te fibregum deel van Ravestin.

Dat cholesterolverlagende is te wijten aan de probiotica moeilijk om het te geloven. Maar recent onderzoek uitgevoerd door Europen wetenschappers beweren dat darmbacteriën in het proces van de teelt echt in staat om afbraak van cholesterol, het toewijzen van biologisch actieve stoffen. In twee afzonderlijke experimenten waargenomen invloed van de cultuur van propionzuurbacteriën en bifidobacteriën stammen. Level bepaling werd uitgevoerd door enzymatische methode. De totale mate van afbraak van cholesterol in propionzuurbacteriën bedroeg 80-86%, terwijl de bifidobacteriën is 74-84%.

De klinische trials Ravestin?

De distributeur beweert dat al deze componenten versterken elkaars werking en het bepalen van de effectiviteit van de toeslag voor de oplossing van de vele problemen van het cardiovasculaire systeem in de volgende ziekten:

Vessel atherosclerose

 • coronaire hartziekte;
 • trombotische laesie van de ader;
 • myocardinfarct;
 • beroerte.

Op de website van een van de verkopers van Ravestin levert gegevens over de klinische proeven van deze tool. Dus, in 2014, het wetenschappelijk onderzoeksinstituut van de therapie en preventieve geneeskunde, de studie werd uitgevoerd op 300 vrijwilligers met cholesterolemie. Het bewijst vermoedelijk dat het wegwerken van de cholesterol Ravestin helpt in 87% van de gevallen van 100 (!). In de resterende 13% van de gevallen, het zakte dan ook naar de bovengrens van de gevestigde normen, die ook zeer winstgevend toont zijn properties.But de meest interessante ding in 2015 Guodong basis van dezelfde Institute “uitgevoerd” een soortgelijk onderzoek van cholesterolverlagend geneesmiddel genaamd Haladol. De aantallen waargenomen zijn hetzelfde … De conclusie dat dit een leugen is duidelijk. Daarnaast is het ontwerp van websites, de stijl van de presentatie en de prijs is ook zeer vergelijkbaar.

Conclusie Ravestin

Tot slot, gewoon om te zeggen dat als de leden van deze supplementen doen bevat aardperen, prebiotica en nuttige bacteriën, de schade zal veroorzaken. Integendeel, het zal helpen om darmflora normaliseren, het verbeteren van het spijsverteringsstelsel, vullen het lichaam ijzer, magnesium, kalium en andere waardevolle elementen en vitaminen. Het is mogelijk, zelfs een tijdelijke afname van het niveau van cholesterol. Maar de vraag blijft over de vraag of het waar dat in zijn samenstelling bevat die door de fabrikant van de stof was, omdat voedingssupplementen zijn vrijwel niet onderworpen aan controle door de relevante nationale autoriteiten.

Dit vind je misschien ook leuk...