Schoonheid

Realquit – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Volgens VTSIOM voor 2015 in Europa rookt ongeveer 40% van de bevolking. 44 000 000 volwassen burgers.

In deze 3 000 000 jongeren onder de 18 jaar, en krijg 47 000 000. De pathologen onderzoekt elk jaar van 350 000 tot 500 000 sterfgevallen in verband met roken.

De federale wet 2013 jaar is de situatie is niet gecorrigeerd. De bevolking bleef om te roken, maar niet in de openbare ruimtes, bleef tabak te kopen, maar niet met open Windows.

Op hetzelfde moment, 6% van de respondenten gaf toe dat ze willen stoppen. Wanneer wetgevende maatregelen niet helpen, artsen zeggen, je moet werken op het lichaam, niet de geest, en het gezond verstand.

Dit wordt vergemakkelijkt door biomagnificatie Realquit . Hoe? Alle geheimen op.

biomagnificatie Smoking Realquit is

biomagnificatie tegen Roken Realquit is twee metalen clips voor de oren. Ze worden gehouden in de klemmen, en als gevolg van de wederzijdse aantrekkingskracht.

Elke clip bestaat uit twee helften. Een ervan wordt met het uitwendige deel van het oor, en de andere van de rug. Deze houder kunt u biomagnificatie positie niet alleen op de lobben.

De impact op de biologisch actieve punten genoemd acupunctuur. Breng aan de oren gebruikte de term auriculotherapie.

De oprichter – Paul nogie. Deze onderzoeker Monolog uit Frankrijk. Frenologie onderzoekt het verband tussen de menselijke psyche en de structuur van de schedel.

Paul nogie eerste merkte de gelijkenis van het oor met intra-uteriene foetale positie. Respectievelijk uitsteeksel die of andere delen van het lichaam, de hersenen en gerichte biomagnificatie invloed van roken .

Ze blokkeren gebieden van de cortex van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het plezier, schijnbaar opgelucht trekjes. Als een kleine “clip”? Laten we gaan.

biomagnificatie Roken Realquit – werkingsprincipe

De impact van Realquit natuurlijk gebaseerd op het magnetische veld. Het stimuleert actieve punten, zenden impulsen op bepaalde gebieden van de cerebrale cortex.

We zullen begrijpen waarom rokers zijn verslaafd aan nicotine, de belangrijkste component van de kwaadaardige sigaretten. Stof bevordert het uitstoten van bloed catecholamine.

Is een chemische mediator verantwoordelijk is voor de stemming. Catecholamin oxideert en herstelt de koolhydraten met eiwit. Het resultaat is de afgifte van energie aan de zenuwcellen stroom.

Het lijkt erop dat slecht? Het nadeel is dat het lichaam stopt synthetiseren catecholamin zonder voorafgaande gebruikelijke dosis nicotine.

De stemming valt, de zenuwen “niet goed”. Het is hier dat zal helpen biomagnificatie Realquit . Hebben Realquit stimuleert de productie van chemische mediatoren.

Een roker heeft een gevoel van terugtrekking verloren, omdat het lichaam begint te werken, zoals in de oude dagen.

Nicotine activeert niet alleen de synthese van catecholamine, maar en versnelt de hartslag door vernauwing van de perifere bloedvaten.

Dit draagt ​​bij aan de tijdelijke excitatie, gevolgd door ontspanning. Dat is de reden waarom veel rokers zeggen dat tabak kalmeert ze naar beneden.

Echter, de herstructurering van de schepen is afhankelijk van de gevoelens van genot, als gevolg van de vertraging. Biomagnificatie dit gevoel veranderen walging.

Het lijkt erop dat ademde, at iets mis is, misschien zelfs misselijk. Ongemak het lichaam herinnert als positief. Wilt u niet te herhalen.

biomagnificatie Roken Realquit – dragen

Magnets van roken worden niet gevoeld op de oren, ze niet knijpen. De clips zijn aantrekkelijk, net als de 24-Cartisoara.

Dit betekent dat verontreinigingen in het metaal niet meer dan 1%. Zuiver goud is een dirigent van magnetische pulsen, verhoogt hun effect op de hersenen.

Tijd frames magneten Realquit – 2-3 uur per dag. Om “clips” aanbevolen tijdens de vakantie te dragen.

Belangrijk is rustte een man en niet zijn hersenen. Dat wil zeggen, de nacht van de magneten nutteloos.

Gemerkt dat tijdens de slaap, niet om te roken te springen? Door het ontbreken van chemische processen die ervoor zorgen dat de “break-up”.

Als u besluit om biomagnificatie de verpakking Realquit , instructies voor het gebruik ervan zal zijn te kopen. Het toont een schema van biologisch actieve punten van het oor.

Wil je de meest complete informatie? Vind Atlas “Biologisch actieve punten van de oorschelp”. Pamflet uitgegeven in de Sovjet-periode de specialisten van het Instituut van de reflexologie.

Dit geeft aan dat de wetenschappelijke belangstelling voor auriculotherapie. Sceptici noem het wel eens pseudo-wetenschap.

Echter, in de wereld wordt gebruikt door miljoenen fysiologen, typen van rapporten over de resultaten van hun medische praktijken.

Om de statistieken geloven of niet is een persoonlijke zaak. Het is belangrijk om effectieve methoden op grond van hun onjuiste toepassing niet op te geven.

Bij dragen biomagnetische belang, bijvoorbeeld de juiste locatie van de hemisferen.

kleinere stukken clips worden aangebracht op het zichtbare gebied van de oren en de grotere hun achterzijde. Maar maak je geen haast. Ten eerste, artsen raden om contra-indicaties te bestuderen.

biomagnificatie Roken Realquit – contra-indicaties

Realquit kopen aanbevolen voor alle rokers, behalve degenen die het dragen van pacemakers en andere elektrische apparaten life support.

Magnetisch veld kunnen interfereren met hun werk. Dit geldt ook voor geïmplanteerde pompen voor insuline. Sommige artsen stellen dezelfde beperkingen voor zwangere vrouwen.

De reden – onvoldoende kennis over de invloed van de extra magnetisch veld op de ontwikkeling van een foetus. Zo, artsen stellen voor om de “loop” van biomagnetische vóór de conceptie passeren.

40% van de vrouwen rokers niet verslaving te stoppen, verzorgende en voedende kinderen. Statistieken resultaten van de peilingen. Schadelijke gevolgen voor de baby’s nicotine -. Een fenomeen bewezen

Het blijft om mezelf te bewijzen, in het belang van de gezondheid van het kind zijn klaar om te stoppen met roken.

Dat klinkt eenvoudig, maar in werkelijkheid is natuurlijk niet altijd haalbaar. Meer in het bijzonder, het was onmogelijk. Nu, om te helpen biomagnificatie Realquit

Beoordelingen van degenen die biomagnetisme gebruikt, nemen duizenden internetfora. Producten voor meerdere jaren. Praten over het gebruik ervan in Europa.

In Amerika en Europa “clips” van roken zijn al ongeveer 15 jaar oud. Interessant is dat in de westerse landen het aantal rokers wordt kleiner elk jaar.

In Europa groeit. Statistieken, natuurlijk, wordt in verband gebracht met een reeks maatregelen. Echter, er is geen reden om te verwijderen uit hun lijst en biomagnificatie Realquit .

De prijs van hen is zo klein dat betaalbaar is voor iedereen, vooral de persoon die een aanzienlijk deel van het budget voor sigaretten besteedt. Laten we eens kijken naar de cijfers.

biomagnificatie Smoking Realquit prijs

De kosten van biomagnets in het gebied van 700-2 500 …. Dit is de prijs voor het pakket met twee “fragmenten”, dat wil zeggen de vier helften

.

Onder de voorstellen voldoen als de originelen en nep. Deze worden gestempeld alleen aan de buitenkant van de verpakking, slechte afdrukkwaliteit en de afwezigheid van de Amerikaanse website van het bedrijf.

“Kopiraj” in het algemeen half “clips” zijn van dezelfde grootte, wat ongemak bij het dragen, en soms pijn.

Onder vervalsingen zijn er modellen met een witte coating. Bij deze Realquit coating goud alleen.

Moeten aandacht besteden en instructie. De originele biomagnetische Smoking in het Engels en het Italiaans te stellen.

De aanwezigheid van de Europen tekst is gemakkelijk, maar het bewijs van de productie van “clips” uit de plant Realquit. Instructie omvat 32 pagina’s. De vervalsingen brochures meestal dunner.

Purchase nep Realquit reviews over magneten, natuurlijk, niet te schilderen. Struikelen over een defect product, veel uit te spreken over het op het internet.

geen kopieën kunnen worden verklaard door de samenstelling van de magneten. Het is belangrijk dat ze neogenovye waren. Neodin -. Metal, het maken van “clips” de meest krachtige, niet zodat ze hun eigenschappen verliezen

10 jaar de kracht van de magneten wordt verminderd met slechts 1%. Sphere of ijzer in die tijd “ontslagen” volledig, en hun macht is niet genoeg om “reiken” aan de hersenen.

Original biomagnificatie van Roken, meestal duurdere exemplaren. Echter, de kosten van zelfs de true Realquit niet worden vergeleken met de bedragen die worden uitgegeven door Europens op sigaretten.

Een jaar is 600 miljard …. Verdeel het aantal dagen, het aantal afhankelijke en krijgen bijna 1.200 … per maand per persoon.

Berekeningen van de Minister van gezondheid Sergey Velmyaykin. Echter, de werkelijke cijfers in 2012.

Sindsdien berekenen, om wat voor reden dan ook, niet werd uitgevoerd. Rekening houdend met de inflatie en de moeilijke economische situatie in 2016, het jaar dat de burgers van het land, is het onwaarschijnlijk dat de lay-out voor sigaretten minder dan per maand.

Dit vind je misschien ook leuk...