Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, recensies, opmerkingen, prijs, Hoe werkt het?

de Poolse WILLSON Silane Guard –

Onlangs één van de Japanse fabrikant heeft een innovatief hulpmiddel gemaakt. De stof is zeer geliefd bij de automobilisten over de hele wereld.

De glas vloeistof door een Japanse firma heeft gemaakt, rekening houdend met alle wensen van automobilisten, waarom het zo populair is. Hoge kwaliteit betekent om een ​​duurzame bescherming van de carrosserie te garanderen, biedt Shine en kleur lak oppervlak. Deze tool wordt beschouwd als de beste van alle cosmetica.

De samenstelling omvat een polymeer, een hardingsmiddel, een silaan, een oplosmiddel op basis van nafta.

Doel silaan Guard

Silaan Guard WILLSON – vloeibaar glas volgens de onderhavige, die op één component bevat. Laatste versie van deze component bestond uit twee elementen, die vΓ³Γ³r gebruik moest mengen. Daarnaast is de nieuwe versie van vloeibaar glas is veel goedkoper en compacter – verpakking van 1 kan de auto bedekken met meerdere lagen

.

Na het lezen, wat dacht je van het product om te spreken, is het mogelijk om te zeggen met de precisie die het polijsten en het aanbrengen van lak zonder problemen gemaakt met hun eigen handen.

Breng vloeibare glas Silaan Guard is alleen voor het directe doel, dat wil zeggen de helderheid van de kleur van het lichaam te behouden.

Bovendien, dit glas is ontworpen voor de volgende werken:

 • Een polymeerfilm, de bescherming van de auto van kleine beschadigingen, zoals krassen en splinters;
 • bescherming tegen weer veranderingen in verband met sneeuw en regen, om corrosie van de metalen bekleding van de auto te voorkomen;
 • bescherming tegen stoffen die alkalimetalen die wordt gebruikt voor wasmachines;
 • het verdrijven van water van het oppervlak van de auto
 • veiligheid perfect Shine van de auto tijdens het jaar.

silaan Guard geeft lichaamsoppervlakken stof en fade verzamelen in de zon. Dit hulpmiddel behandelde het gehele lichaam, behalve kunststof, rubber, koplampen en andere glasoppervlakken.

beschermende coating Willson silaan Guard wordt gebruikt als een professionele tool. Deze stof beschermt het lichaam perfect, geeft verf een geweldige gloed en geeft een garantie dat de auto zal zijn voor een lange tijd perfect om te kijken.

Om de voordelen van innovatie in de wereld van de nieuwigheden te beoordelen, moet u een vloeistof, Stelco te kopen van Willson en Pools hen naar de auto, en vervolgens naar haar Shine en een krachtige bescherming te zien.

De voordelen van het vloeibare glas silaan Guard

Willson silaan Guard – de tool die veel positieve aspecten en de belangrijkste van hen heeft zijn:

 • ontwikkeld door de beste Japanse specialisten;
 • alle componenten in een preparaat;
 • een pakket kunt u maximaal Pools 4 voertuigen of om hetzelfde aantal lagen van het polijsten op dezelfde machine te zetten;
 • wordt gebruikt voor het behoud van de oorspronkelijke, heldere en verzadigde kleuren van het lichaam, geeft het een stralende gloed;
 • de veiligheid effect van één jaar;
 • dient voor het verdrijven van water uit het oppervlak;
 • heeft antiemeticescoy eigendom;
 • beschermt tegen allerlei invloeden in het milieu;
 • heeft een schurend effect;
 • kan worden toegepast op elke auto, ongeacht de kleur, te maken;
 • de tool is uniek, populaire en met een redelijke prijs;
 • bespaart op wasmachines en kleine reparaties;
 • Er is een eenvoudige en makkelijk te gebruiken thuis.

De resultaten van het gebruik van silaan Guard

Om te controleren silaan Guard had vele tests uitgevoerd en verzamelde veel recensies gaf een positief resultaat en bevestigde de effectiviteit ervan onder de andere analogen. Na gebruik van dit instrument wordt de bekleding lichaam krijgt silicone met een hoge mate van duurzaamheid. Dit betekent dat de machine is beschermd tegen bedreigende kleine krasjes die verschijnen wanneer het wassen.

silaan Guard is de meest effectieve manier om de auto te beschermen gedurende het jaar. Het gebruik ervan helpt om de duurzaamheid en de kwaliteit van het resultaat te waarborgen.

Met behulp van deze stof, is er geen twijfel over bestaan ​​dat de auto veilig zijn opgeborgen:

 • na de behandeling van het lichaam geneesmiddel voor een lange tijd is in een zuivere toestand en zagranitsei, gemakkelijk witgewassen;
 • loop van het jaar, de lak op het lichaam wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf en schijnt;
 • vocht niet kan doordringen, en de roest niet verschijnt;
 • werkwijze het lichaam betekent dat u een gladde beschermlaag waarnemen;
 • besmetting snel rollen en laat de auto schoon te maken;
 • duurzame hoes, versterkte silica coating bewaart en beschermt tegen echtscheiding, stoot water, houdt de kleur en schaduw.

Instructie Willson silaan Guard

Je moet heel voorzichtig zijn in het gebruik van middelen en voor dat je nodig hebt om de handleiding die wordt geleverd met de set te bestuderen te zijn.

STARTEN gekozen voor een plaats waar geen direct zonlicht en stof. Car wash (het zeker verwijderd van het vet), gedroogd. De middelen aangebracht op de spons en je kunt beginnen met het polijsten van de auto. Na de operatie moet u ongeveer 10 minuten wachten en veeg de auto met een handdoek en Pools naar een Shine, maar het moet worden gedaan zonder sterk persen.

Na 60 minuten, indien gewenst, breng dan een nieuwe laag voor een betere bescherming, zodat u kan tot 4 keer.

Voorzorg en nuances silaan Guard

Zoals elke tool, bescherming salanova Willson silaan Guard heeft richtlijnen die moeten worden nageleefd, en de nuances die je moet weten:

 1. Afhankelijk van het aantal lagen worden toegepast en zo zal opdrogen polijsten: polijsten 2 – halve dag; 3-4 – 24 uur per dag; 5-2 dagen. Maar de maximaal hydrofoob effect wordt bereikt wanneer opgelegd aan de auto vloeistof tot 4 keer.
 2. Als u uw auto in perfecte conditie te houden moet 1 keer per maand om het te wassen in de gootsteen.
 3. Het product is geschikt voor vijf jaar vanaf de datum van afgifte.
 4. Als polijstmachine, spons uitvalt en op de grond valt, bedekt met vloeibaar glas moet worden weggegooid vanwege het gevangen stof en vuil van het oppervlak van het lichaam krassen.
 5. Bij hoge koude en harde wind is het beter om af te zien van de procedure.
 6. Je moet heel voorzichtig zijn tijdens het werken met de stof en niet te laten wax krijgen in de ogen of mond. Maar als het gebeurd is, dan, een dringende noodzaak om de plaats waar de vloeistof raakte het glas met schoon water te wassen.
 7. Om te werken moet je handschoenen en een masker te dragen.
 8. Een plek waar gepolijste auto’s, moet goed geventileerd worden omdat de tool kan vergiftigen of ernstige duizeligheid. Als dit gebeurt, is het het beste om te gaan naar de dokter en krijgen getest.
 9. De glas vloeistof moet worden uit de buurt van vuur en buiten bereik van kinderen opgeslagen, bij temperaturen tot 40 graden Celsius.
 10. De tool moet in verticale positie en zorg moet worden genomen dat het niet bevriest.
 11. Als het gereedschap is afgedrukt, is het niet nodig lang te blijven, omdat de autopsie begint een chemische reactie veroorzaken en het kan nooit stoppen, zelfs als u het deksel stof sluiten.
 12. Als het werk klaar is, moet u de beschikking van de rest van de lakjes uit de verpakking te voeren.
 13. OL>

Dit vind je misschien ook leuk...