Schoonheid

Skinny Stix – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Skinny Stix voor gewichtsverlies bespaart u van 4 tot 14 kg in 60 dagen zonder dieet en workouts! In deze review kijken we Skinny Stix voor gewichtsverlies – is het een nieuwe tool die u zal helpen, of gewoon een andere misleiding? Als je al de ervaring van het gebruik of de toepassing hebben gehad, te delen met anderen in opmerkingen aan de herziening.

Overgewicht is een van de grote problemen van onze tijd. Het aantal mensen die lijden aan obesitas, in de afgelopen 35 jaar heeft Rusland verdubbeld. Echter, ongeveer 25% van hen zijn jongeren in de leeftijd 16-25 jaar.

herstellen van een volwaardig menselijk leven een minimum van lichaamsvet, dat wil zeggen het optimale aantal, wat bijdraagt ​​aan de normale werking van hormonen, reproductieve en het immuunsysteem. Met de accumulatie van overtollig vet te ontwikkelen ernstige gezondheidsproblemen: verhoogd cholesterol, verstoorde vetstofwisseling, verschijnen hart- en vaatziekten

.

Ter bestrijding van de buitensporige gewicht van de Amerikaanse voedingsdeskundigen hebben natuurlijke en plantaardige -vet brandende drankje Skinny Stix ontwikkeld.

Het gevaar van extra ponden Skinny Stix

Het probleem van overtollige pond is niet zozeer esthetiek met een verminderde vet- en koolhydraatmetabolisme, waarbij de organen van het menselijk lichaam op de grens van hun capaciteiten.

Naarmate lichaamsgewicht eerste gang komt in het hart, want hij moet zorgen voor de bloedstroom blijft een groot deel van het lichaam. Dit leidt tot een verdikking van de spierwanden en vergroting van het hart en de toename van het aantal samentrekkingen zijn. Het resultaat van deze wijzigingen wordt hypertensie en verhoogde bloeddruk.

Nadat het hart lijdt de lever, welke cellen zijn gevuld met een te grote hoeveelheid vet. Door deze werkwijze ontwikkelt steatose (vette lever).

Verder beïnvloedt het de spijsvertering kan niet omgaan met een grote belasting. Na verloop van tijd gemanifesteerd gastritis, cholecystitis, pancreatitis.

In overgewicht verstoorde de functionaliteit van de geslachtsorganen. De overtredingen vond plaats in de menstruele cyclus, onvruchtbaarheid, verminderde erectie.

Hiermee wordt een extra belasting op de gewrichten en de wervelkolom, die na verloop van tijd wordt moeilijk om te gaan met de toegenomen belasting in de vorm van overtollige pond. Ontwikkelen van artritis en artrose.

Wat is Skinny Stix

Complex voor gewichtsverlies ontwikkelde het bedrijf uit Salt Lake City (Utah), opgericht in 2002. Het geneesmiddel is een gevriesdroogd poeder, dat wordt gebruikt bij de bereiding van dranken, wat bijdraagt ​​aan vetophopingen te verminderen.

Het complex verpakking Skinny Stix bestaat uit 3 smaak optie vetverbranding drank: bes, kalk, Mandarijn

In combinatie met een normale voeding en voldoende lichaamsbeweging Skinny Stix maakt gebruik van de actrice en voormalig model Playgirl Jenny McCarthy..

De voordelen van Skinny Stix

Drink wordt gebruikt om gewichtsverlies te verbeteren. Beoordelingen van vrouwen die al het effect van het complex op zichzelf hebben getest, laten zien dat het het eerste geneesmiddel op de binnenlandse markt, die de energie component die nodig is voor de actieve het wegwerken van extra ponden toeneemt. Analogen van de drank bestaat niet in Rusland.

Thanks Skinny Stix:

 • regelt de eetlust te overeten te voorkomen;
 • Er is een vitale energie;
 • het vet wordt 2 keer sneller dan bij het nemen van eventuele andere voedingssupplementen verbrand;
 • vergroot het uithoudingsvermogen;
 • verbetert de stemming.

vetverbranding drank Skinny Stix is speciaal ontworpen voor mensen die niet in staat zijn om tijd te besteden in sportscholen of vasthouden aan strenge diëten.

Het gebruik van het complex is verboden tijdens de zwangerschap en borstvoeding. De beperking geldt ook voor mensen onder de 18 jaar.

Composition Skinny Stix

Het product bestaat uit natuurlijke componenten, veilig voor gebruik. Onder de bioactieve componenten Skinny Stix bestaat uit:

 • extract Yerba Mate (Mate Yerbe), die is afgeleid van het gedroogde en gemalen scheuten en bladeren van Holly Paraguay. Het helpt eetlust onderdrukken en het verbeteren van de stofwisseling in het lichaam. Daarmee verhoogt de hoeveelheid vetverbranding en versnellen de verdere omzetting tot energiecomponent. Is actieve versterker lipolyse en glycogenolyse;
 • guarana-extract met grote hoeveelheden cafeïne. Dankzij hem, verhoogt uithoudingsvermogen, verhoogt de hoeveelheid geproduceerde energie;
 • de extract van groene koffiebonen, die chlorogeenzuur omvat. Met zijn hulp blok de vrijlating van glucose, versnelde stofwisseling, verbrandt vet in de lever, verminderen van het gevoel van honger;
 • extraheren Damiana. Draagt ​​bij aan een lichte stijging van de lichaamstemperatuur, wat leidt tot een snellere stofwisseling en vet te verbranden. Het tonen van het lichaam, is een antidepressivum, een diureticum effect;
 • steviauittreksel honing. Verhoogt het metabolisme, reguleert de spijsvertering, verlaagt de calorieën, onderdrukt de eetlust. Dankzij hem, verhoogt de fysieke activiteit, vermindert het niveau van glucose en cholesterol in het bloed;
 • extract van cacaobonen. Lost lichaamsvet, reguleert de stofwisseling, versnelt de stofwisseling, draagt ​​bij aan de onderdrukking van de honger, heeft een absorberende werking;
 • extract van Cayenne (vogel) peper. Door de aanwezigheid van de peper extract capsaïcine stof verhoogt de activiteit van de hersenen. Dit leidt tot een toename van de lichaamstemperatuur, en derhalve de versnelling van de stofwisseling. Het vertraagt ​​het proces van accumulatie van subcutaan vet massa stimuleert eiwitten in het menselijk lichaam;
 • de extract van Chlorella (zee algen), rijk aan eiwitten. Verhoogt de productie van lichaamswarmte, wat leidt tot actieve vetverlies. Vermindert de eetlust, normaliseert het werk van het maagdarmkanaal, versnelt de stofwisseling, normaliseert het niveau van glucose in het bloed.

Bijwerkingen in de vorm van een opgeblazen gevoel, diarree en misselijkheid kunnen optreden bij personen in verband met de toevoeging van de Skinny Stix minimale hoeveelheid kunstmatige zoetstof – Sucralose.

De resultaten van de toepassing van de Skinny Stix

De klinische proeven uitgevoerd voor meerdere jaren, liet ons toe om de maximale efficiëntie van het geneesmiddel te bewijzen in de strijd tegen obesitas. In de loop van de applicatie, die bestaat uit 45 dagen, hebben 94% van de mensen 5,5 kg verloren. Dit resultaat toonde aan degenen die niet hun manier van leven niet veranderen, en dronk de drank. In dezelfde periode zijn 97% van de mensen het lichaamsgewicht verlaagd met gemiddeld 12 kg, het doen van lichte oefening thuis.

De fabrikant beweert dat de drank Skinny Stix is geen panacee voor overgewicht, maar het gebruik ervan samen met regelmatige fysieke activiteit en normale voeding zal de mate van gewichtsverlies in 2-3 keer te verhogen.

Gedurende de dag gebruik 3 porties van de drank (3 pack). Het poeder wordt opgelost in 500 ml water en drink 15 minuten voor het eten. Een verpakking bevat 21 porties. Vetverbranding de cursus duurt 45 dagen.

De negatieve beoordelingen over de drug Skinny Stix niet beschikbaar zijn, omdat het echt helpt bij de bestrijding van zwaarlijvigheid. De prestaties van de applicatie wordt uitgedrukt als:

 • de afname van de eetlust;
 • de onderdrukking van gevoelens van honger;
 • normalisering van de spijsvertering processen;
 • de verbetering van het metabolisme;
 • de afname in lichaamsgewicht en het volume.

Reviews Skinny Stix

Houd er rekening mee dat de beoordelingen van de kopers die konden kopen Skinny Stix van niet-geverifieerde distributeurs. Bestelling is slechts (!) Op de officiële website. Lees de adviezen van andere kopers of Express uw eerlijke mening.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *