Schoonheid

Uniderm – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Voor de behandeling van dermatosen het preparaat gebruikt wordt Uniderm in de vorm van crèmes of zalven, in sommige gevallen, is het raadzaam om lotion gebruiken. Het geneesmiddel omvat de hulpcomponenten en de werkzame stof mometasonfuroaat. Actief bestanddeel betrekking op corticosteroïden, anti-inflammatoire, antiexudative en antipruritische effect. Gebruiksaanwijzing van Uniderm stelt dat alle vormen van vrijmaking van het geneesmiddel uitsluitend uitwendig is bedoeld voor gebruik. Denk aan de getuigenis van dermatologische medicijnen beschrijving en drugs.

De samenstelling en de vorm van uitgifte Uniderm

Geneesmiddel verkocht in apotheken in drie vormen. De crème bevat de werkzame stof mometasonfuroaat in een dosering van 0,001 g per gram stof. De werkzame stof behoort tot de corticosteroïden synthetische oorsprong. Zalf en lotion zijn samengesteld uit dezelfde biologische ingrediënten.

Bijkomende bestanddelen van de medicatie omvatten titaandioxide, witte vaseline en was, macrogol, steriel water, fosforzuur, verdund tot de gewenste concentratie, glycerylmonostearaat, enz room en zalf is verkrijgbaar in tubes van aluminium met een inhoud van 15 en 30 g.

Hormonale geneeskunde verlicht snel ontsteking van de huid, omdat de werkzame stof goed in de huid doordringt.

Farmacologische werking Uniderm

De medicatie is bedoeld voor plaatselijke toepassing. Met andere woorden, de werkzame stof op de huid aangebracht. Het is verboden om binnen te eten. Het geneesmiddel heeft een uitgesproken anti-inflammatoire werking, gekenmerkt door antiexudative en jeuk eigenschappen.

Dus, Uniderm zalf in de behandeling levert het volgende resultaat:

 • verlaagt de ernst van het ontstekingsproces;
 • Cropped sensaties zoals jeuk en verbranding van de huid;
 • versnelt het regeneratieproces van de huid, wat bijdraagt ​​aan de normale herstel van de bedekking;
 • Verhinderd vocht.

De drug geen antivirale activiteit, dus niet geïndiceerd voor aandoeningen van de huid veroorzaakt door virussen. Het is niet passend aan te brengen in de vorm van monoreactief in schimmelinfectie, omdat de drug heeft geen schadelijk effect op schimmels.

De crème Uniderm wijst erop dat geneesmiddel wordt gekenmerkt door een geringe absorptie in de systemische circulatie. Later, 8 uur na de behandeling – zonder het gebruik van luchtdichte bandages, bleek 0,4% van de werkzame stof in het bloed van de patiënt. . Absorptie wordt vergroot door het aanbrengen van een geneeskrachtige stof om wonden, grote delen van de huid of onder occlusieve verbanden te openen

Facultatief: de samenstelling en instructies voor het gebruik van shampoo, jammer

Indicaties voor huidziekten Uniderm

Drug drug natuur hormoon wordt voorgeschreven voor de verlichting van ontsteking en het verlichten van jeuk in diverse dermatosen die gevoelig zijn voor de effecten van corticosteroïden zijn.

Uniderm – het is niet make-up, het is een hormonale medicijn bestemd voor de medische behandeling van de volgende ziekten en pathologische voorwaarden:

 1. atopische type dermatitis.
 2. Weeping vorm van chronisch eczeem.
 3. Jeuk van de huid.
 4. Acute ontstekingsproces dat niet lukt om te stoppen door middel van andere geneesmiddelen, met inbegrip van hormonale aard.
 5. insectenbeten, gepaard gaat met ernstige jeuk, branderig gevoel, ontsteking.
 6. Local allergische reacties (krassen, netelroos, zwelling van de huid).
 7. Psoriasis is een chronische.
 8. Vorm van seborrheic dermatitis.
 9. OL>

  Dus, Uniderm room en instructies voor gebruik. De geneesmiddelstof wordt in een dunne laag op de huid. Wrijven is niet nodig. Multiplicity van het gebruik is 1 keer per dag, meer is niet aan te raden. De duur van de therapeutische natuurlijk gevolg zijn van factoren: leeftijd van de patiënt, de specifieke ziekte, de ernst van de symptomen, de tolerantie van de gel

  .

  Gebruiksaanwijzing zalf Uniderm vergelijkbaar. De zalf helpt om de productie van ontstekingsmediatoren te stoppen, heeft een anti-inflammatoire en anti-allergische effecten. Toegepast op de huid absorptie van de werkzame component optreedt binnen 6-8 uur. In laesies en ontsteking van de epidermis het absorptieproces wordt meerdere malen versneld.

  Contra Uniderm

  De hormonale medicatie heeft nogal een grote lijst van contra-indicaties voor het voorschrijven van medicatie aan de patiënt moet worden beschouwd. De aanwezigheid van contra vereist de keuze van een ander medicijn, vergelijkbaar met de structurele of therapeutische effecten.

  U kunt de crème of zalf Uniderm niet gebruiken in de volgende ziektebeelden:

 • Vorm van periorale dermatitis;
 • uitslag op de huid, veroorzaakt door een virale of schimmelinfectie;
 • Acne rosacea;
 • Tuberculose van de huid;
 • zwelling van de huid, huiduitslag en andere reacties als gevolg van de introductie van het vaccin;
 • leeftijd kind – niet gebruiken voor maximaal een jaar van het kind;
 • Tijd, zwangerschap, borstvoeding;
 • Overgevoeligheid voor bestanddelen van het geneesmiddel;
 • Ernstige schendingen van de leverfunctie.

Wees op uw hoede van Uniderm aangebracht op de huid van het gezicht en huidplooien – verhoogt de absorptie van de medicatie. . Ook voorzichtig gebruikt onder afsluitende verbanden, op de achtergrond van een langdurige behandeling, toepassing op grote delen van de huid

Facultatief: handleiding injecties Taktivin en analogen

Bijwerkingen Uniderm

Tijdens de behandeling met medicatie Uniderm mogelijke allergische verschijnselen zoals roodheid, irritatie, jeuk / brandende huid. In sommige gevallen, patiënten ontwikkelen: folliculitis, acne, pigmentatie, verschijnt er een secundaire infectie, miliaria. In ernstige schilderijen bleek atrofische veranderingen van de huid.

Als het geneesmiddel wordt gebruikt voor een langere tijdsperiode, wordt toegepast op een groot gebied van de getroffen gebieden of zalf wordt gelaagd onder een ademende bandage, verhoogt de kans op systemische bijwerkingen. In dergelijke gevallen, vereisen een permanente controle van de patiënt aan de ontwikkeling van het syndroom van Cushing, slecht functioneren van de hypofyse, hypothalamus en de bijnieren te voorkomen.

De samenstelling hulpstof propyleenglycol, de component die vaak leidt tot de ontwikkeling van allergische reacties. Als de patiënt verslechtert de conditie van de huid met toepassing van de medicatie noodzakelijk is de annulering zijn analogen van Uniderm.

Langdurige behandeling of abrupt afbreken van medische behandeling leidt tot het ontwenningssyndroom. Dit syndroom wordt gekenmerkt door een verhoogde klinische verschijnselen van bestaande chronische ziekten. Om de negatieve effecten van zalf Uniderm geleidelijk teruggetrokken voorkomen.

analogen van Uniderm

De meest effectieve analoge kan worden toegeschreven in de vorm van zalven. Het geneesmiddel heeft dezelfde werkzame stof als Uniderm het voertuig tot hormonale geneesmiddel jeuk, anti-inflammatoire, antiallergische en antiexudative effecten. Het wordt gebruikt voor de behandeling van jeuk en ontsteking die het gevolg zijn van huidziekten, waaronder psoriasis zijn.

Efficient tegenhangers zalf Uniderm:

 1. Cream Gitan-N. De samenstelling van het actieve bestanddeel – GKS. Het gebruik van de crème voor de behandeling van atopische dermatitis, seborroïsche dermatitis, psoriasis en andere huidziekten, die worden gekenmerkt door jeuk en ontsteking. Het is verboden om te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding. Heel voorzichtig Breng de crème op het gezicht, gebruikt onder occlusieve verbanden.
 2. Cream Mesoderm in de samenstelling van een werkzame stof betamethason. Maar de component verwijst naar corticosteroïden. De tool heeft geen invloed op de oorzaak van huidziekten, maar effectief de strijd verschillende verschijningsvormen – ontsteking, jeuk, roodheid, irritatie, branderig gevoel. Maak een dunne laag, zachtjes te wrijven in het getroffen gebied, de veelheid van gebruik -. Maal per dag
 3. OL>

  Je moet niet in de plaats een geneesmiddel met een ander geneesmiddel. Tegenhangers en Uniderm hebben bijwerkingen, die zich manifesteert als een gevolg van overgevoeligheid of misbruik.

  Uniderm een goed instrument voor lokale actie. De meest voorkomende positieve feedback – ze zeggen dat de zalf is goed verlicht psoriasis en dermatitis. Bijwerkingen zijn zeldzaam, op voorwaarde dat de patiënt voldoet aan de aanbevolen dosering. Het geneesmiddel kan kopen in een apotheek, de prijs van crème of zalf is 3-3. 5 $.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *