Gezondheid

Vitaelife Pharma Omega 3 – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Omega – 3 is een voedingssupplement op de dagelijkse voeding van de patiënt. De tool kan de kans op afwijkingen aan het hart aanzienlijk verminderen, tot uiting op de achtergrond van het gebrek aan vitaminen en mineralen in het menselijk lichaam. Dergelijke component of – omega-3 essentiële stof voor een soepele werking van het cardiovasculaire systeem. In het additief voedingsstoffen in onveranderde natuurlijke vorm waardoor wordt bereikt door de actieve formule. Componenten worden snel verspreid in het lichaam en worden goed geabsorbeerd in het weefsel zonder de noodzaak van aanvullende procedures

De inhoud van het artikel.

Medicijnvorm

voedselcomplementen omega-3 wordt vervaardigd door Doppelherz in de vorm van capsules, bedoeld voor orale toediening. Om de beste resultaten in het proces van de therapie te bereiken, moet de patiënt impliciet gehoorzamen de bestaande verklaring omtrent het gebruik van de stof. De hierboven genoemde regels en voorschriften kan leiden tot verminderde therapeutische werkzaamheid.

Beschrijving en samenstelling van de

Capsule een geel-oranje kleur en straalt een karakteristieke geur.

De samenstelling van het voedingssupplement bevatte de volgende stoffen:

Een dergelijk preparaat is een essentiële bron van omega-3 en omega 6 voor het menselijk lichaam.

farmacologische groep

Omega 3 kan worden toegeschreven aan de gecombineerde groep biologische bestemd zijn voor inbrenging in het menselijk dieet. De samenstelling bevat vitamine E en meervoudig onverzadigde vetzuren die in de verwerking van zalm. Deze combinatie maakt het mogelijk om het vetmetabolisme in evenwicht te brengen en te voorkomen dat de vorming van cholesterol afzettingen op de wanden van de bloedvaten. Een dergelijks stimuleert de expressie van immuunreacties en verbetert de weerstand van infectieuze pathologische processen.

De effectiviteit van de fondsen is te bereiken:

 • tonic effect op het immuunsysteem;
 • effect effect;
 • de vermindering van vet in het bloed;
 • verhinderen de stroming van redoxprocessen;
 • stabiliseren van de structuur van celmembranen;
 • om de kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten te verminderen;
 • ontstekingsremmend;
 • versterking van het immuunsysteem parameters;
 • de daling van de bloeddruk;
 • verbetering van het proces van het cholesterol metabolisme;
 • normalisering van de circulatie van bloed in de ader;
 • normalisering van de bloedstroom in hersenstructuren;
 • herstellen vetstofwisseling.

De werkwijze van absorptie en uitscheiding van het menselijk lichaam is momenteel niet duidelijk.

Indicaties voor gebruik

Omega 3 is een essentieel onderdeel van de toegewezen patiënten in verschillende ziekten van het hart en de bloedvaten. De drug gebruikt om hun elasticiteit en zuivering te herstellen tegen schadelijke cholesterol ophopingen. Het geneesmiddel wordt gebruikt om chronische ziekten van organen interne secretie controleren. Omega 3 wordt vaak voorgeschreven aan patiënten met diabetes voor de normalisering van de stofwisseling in het lichaam.

De drug heeft een positief effect op de mentale en emotionele lichaam. De tool helpt om de oorzaken van de symptomen van ziekten van het spijsverteringsstelsel te elimineren. Omega 3 is een veelzijdige tool en verkocht aan de bevolking via een netwerk van apotheken in de vrije markt. Echter, om het proces van de consumptie van de samenstelling op verantwoorde wijze te benaderen. Er bestaat een risico op allergische reacties en andere bijwerkingen.

adult

De tool kan worden toegewezen aan volwassen patiënten in de aanwezigheid van indicaties voor gebruik. In de preventieve doeleinden kan de functie worden gebruikt in korte cursussen waarvan de duur niet meer dan 2 maanden. In de loop van de behandeling, is het belangrijk om de status van de inwendige organen te controleren. het is verboden om make-up te gebruiken wanneer er belangrijke overtredingen in het werk van de lever of de nieren.

voor kinderen

Bij pediatrische patiënten die omega-3 vetzuren mogelijk. De dosering is individueel bepaald. De tool kan gebruikt worden na uitsluiting van de kans op allergische reacties te vissen uit een baby.

voor zwangere en borstvoeding

Het besluit over de geschiktheid van apparatuur tijdens de periode van de zwangerschap wordt gemaakt door de arts. In sommige gevallen kan de inname van voedingssupplementen nodig. Het is goed te beseffen dat alleen een arts die vertrouwd is met het klinische beeld van de dosering van het medicijn kan bepalen. Eigen toewijzing component ongeldig is.

Gebruik van een samenstelling tijdens de lactatie verboden.

Contra

De lijst van contra-indicaties kan als volgt worden weergegeven:

 • private intolerantie van losse componenten;
 • allergische reacties zich manifesteren na consumptie van alle voedingsmiddelen die vis;
 • de kinderen tot de leeftijd van 7 jaar;
 • hemorragische syndroom;
 • tuberculose;
 • van nierziekte;
 • verhoogde concentratie vitamine D in het lichaam;
 • pathologie van de lever;
 • acute ontstekingsprocessen, die elk maagdarmkanaal.

Het is verboden om het gereedschap in de periode na de operatie te nemen. Voedingssupplementen kunnen bloedingen veroorzaken.

en dosering

Ondanks het feit dat omega-3 is geen drug alvorens het te gebruiken wat je nodig hebt om te overleggen met uw arts. De minimale duur van de cursus is niet minder dan 3 maanden.

adult

Kinderen ouder dan 12 en volwassenen wordt aangeraden om te verhelpen 2 capsules 3 maal per dag. Om te minimaliseren de mogelijkheid van bijwerkingen nemen deel aan het proces van het eten.

voor kinderen

Kinderen van 7 tot 12 jaar, het gereedschap aan te raden om 1 capsule te nemen 3 keer per dag tijdens de maaltijd.

voor zwangere en borstvoeding

De dosering voor vrouwen tijdens de zwangerschap worden bepaald op een individuele basis.

Bijwerkingen

De lijst van bijwerkingen, gemanifesteerd tegen de achtergrond van de inname van omega-3 vetzuren kan worden weergegeven in de volgende lijst:

 • diverse allergische reacties, gemanifesteerd in de vorm van jeuk en huiduitslag;
 • smaakzin vis in je mond;
 • de constante aanwezigheid van misselijkheid, erger na het nemen van middelen;
 • opgeblazen gevoel;
 • schending van de consistentie van de ontlasting;
 • manifestatie van vis burp;
 • jeuk en zwelling van de huid uit zich in de gevoeligheid van de patiënt onderdelen van het gereedschap;
 • de manifestatie van bruine vlekken op de huid;
 • uitgedrukt hoofdpijn;
 • een aanzienlijke verhoging van de lichaamstemperatuur;
 • lividity van de huid;
 • spierzwakte;
 • manifestatie van gewrichtspijn;
 • intense dorst;
 • een significante verhoging van de bloeddruk.

Interacties met andere geneesmiddelen

Op dit moment, gegevens over interacties met andere geneesmiddelen voedingssupplementen omega – 3 bij elke medische drugs zijn niet beschikbaar. De mogelijkheid om hulpmiddelen in combinatie met verschillende middelen voor het behandelen van ziekten van hart en bloedvaten moeten met een specialist worden besproken.

Speciale instructies

Omega 3 is een van de meest noodzakelijke onderdelen voor het menselijk lichaam. Deze stof zorgt ervoor dat de normale activiteit werking van alle organen en systemen. Om het gebruik van dergelijke voedingssupplementen moet worden benaderd met extra voorzichtigheid, want er zijn een aantal contra-indicaties voor het gebruik ervan. Toepassing van de fondsen in de periode van verergering van een aantal aandoeningen van de lever of zweren kan leiden tot symptomen van gevaarlijke complicaties veroorzaken aan het menselijk lichaam.

Overdose

Overdoses zijn momenteel niet opgenomen in de medische praktijk. Het risico van overdosering is tot een minimum beperkt, op voorwaarde dat de naleving van de patiënt met de aanbevolen normen van de consumptie van voedingssupplementen.

Opslag voorwaarden

DieetSupplement omega -3 Doppelherz gerealiseerd om de bevolking via een netwerk van apotheken en gespecialiseerde verkooppunten zonder recept van een specialist. Het is vermeldenswaard dat een dergelijke remedie is geen drug. Bij opslag van stoffen moeten aan bepaalde voorwaarden – kamertemperatuur mag niet meer dan 25 graden. Het is verboden om de drug te bevriezen. De tool moet worden beschermd tegen kinderen.

analogen

Biologisch actieve additief aan de dagelijkse voeding, omega-3 heeft een aantal analogen.

gezuiverde visolie

gezuiverde visolie moet ook worden beschouwd als een biologisch actief supplement op de dagelijkse voeding van de patiënt. Een dergelijke component wordt de aanbevolen voedingssupplementen voor patiënten boven de leeftijd van 14 jaar. In sommige gevallen kan de receptie middelen worden aanbevolen voor kinderen onder de leeftijd van 14 jaar. De geschiktheid van het materiaal in dit geval bepaald door een arts. De doseringen zijn ook individueel in te stellen. In sommige gevallen kan het gereedschap worden gebruikt tijdens de zwangerschap. De beslissing over de geschiktheid en veiligheid van het gebruik bepaald door de behandelende arts. Om dergelijke component gebruiken tijdens het geven van borstvoeding wordt niet aanbevolen.

Megaprim

Omegaprime is een innovatief product geïntroduceerd op de farmaceutische markt. Een soortgelijk instrument wordt ook beschouwd als een geldige, biologisch actieve supplementen aan het dieet om te compenseren voor het gebrek aan omega-3 in het lichaam. Een soortgelijke drug is ook een bron van selenium. Deze stof is noodzakelijk voor menselijk lichaam om een ​​gezonde uitstraling van haar en nagels te verzekeren. Opgemerkt dient te worden dat het gebruik van dit complex maakt het mogelijk om de kans op cardiovasculaire complicaties bij ouderen te verminderen. Het gebruik van dergelijke instrumenten aanzienlijk vermindert de kans op het ontwikkelen van acuut myocardinfarct en plotselinge coronaire dood.

Prijs

De waarde van omega-3 gemiddeld 581 roebel. Prijzen variëren 341-629 roebel.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *