Potentie

Zevs – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Volgens de statistieken, meer dan 30% van de mannen zich problemen voordoen van een intieme karakter is een verlies van gevoeligheid, premature ejaculatie, gedeeltelijke of volledige afwezigheid van de erectie. Problemen met erectie kan worden gekoppeld aan een vitaminetekort, chronische vermoeidheid, gebrek aan lichaamsbeweging en stress. De laatste ontwikkeling van wetenschappers, ZEVS potentie te verhogen bloedstroom in het gebied van de penis tijdens erectie staan, het maximaliseren van het orgasme en zal een lid te verhogen tot 3 inch.

Eigenschappen Zevs

ZEVS potentie bestaan ​​uit natuurlijke bestanddelen en hun positieve effect door de aanwezigheid van plantenextracten en sporenelementen in de samenstelling.

Het product heeft alle noodzakelijke klinische proeven in het onderzoek Institute of Urology, is veilig en effectief te gebruiken.

Zeus daalt beginnen te werken onmiddellijk na de eerste dosis en is geldig voor 5 uur.

In aanvulling op het verbeteren van kracht, verhoging van de duur van de geslachtsgemeenschap en de helderheid van het orgasme, het verhoogt de immuniteit, uithoudingsvermogen en prestaties, verhoogt de productie van testosteron.

merkte op dat na een cursus van ontvangst van middelen meer dan 97% van de mannen zich te ontdoen van de problemen in seks.

Het werkingsprincipe Zevs

ZEVS is een middel dat onmiddellijk in werking treedt na de eerste toepassing. Het stimuleert de activiteit van het hele lichaam, tonen het cardiovasculaire systeem en stimuleert de productie van het mannelijke hormoon testosteron. Bloedstroom in de penis toeneemt, de maximale vulling van de zwellichamen.

Een lijst van de belangrijkste effecten die optreden na de behandeling:

 • erectiekwaliteit – aanhoudende erectie behouden blijft gedurende de gehele gemeenschap. Er is een snelle excitatie.
 • Verhoog de duur van de geslachtsgemeenschap – geslachtsgemeenschap geeft plezier voor beide partners
 • .

 • Bright seksueel verlangen verhoogt de productie van hormonen, meer en meer wakker seksueel verlangen.
 • Intense orgasme -. De penis wordt gevoeliger, de attractie is sterker, waardoor een heldere orgasme bereiken
 • Verhoging van lid -. Als gevolg van een volledige verzadiging van het corpus cavernosum van de penis wordt verhoogd tot 3 inch
 • de kwaliteit van sperma – verhoogt de productie van sperma, verhoogt de hoeveelheid en de kwaliteit

.

Verwerking Zevs

Als Zeus druppels zijn volledig natuurlijk, ze zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden.

De tool is compatibel met alcohol en andere supplementen, het is volkomen veilig voor de gezondheid, heeft geen negatieve effecten op het cardiovasculaire systeem.

ZEVS potentie moeten oraal in te nemen, 3-5 druppels op de tong 30 minuten voor geslachtsgemeenschap. Een positief effect is al zichtbaar op dag 5 van de behandeling.

Het beste effect wordt bereikt door applicatie voor het uitwisselen van het supplement, het effect bleef van 3 maanden tot een half jaar.

Indien gewenst kan cursussen worden herhaald.

De toeslag wordt aanbevolen voor:

 1. De achteruitgang van de kwaliteit van de erectie;
 2. Rare seksuele handelingen;
 3. Daling van de libido;
 4. Vermoeidheid;
 5. Stress;
 6. Een kleine hoeveelheid sperma;
 7. verhoogde lichamelijke activiteit, sporten.
 8. OL>

  Composition Zevs

  De innovatieve formule maakt Zeus de kracht van natuurlijke ingrediënten die met elkaar, hebben een positief effect op het lichaam en de kwaliteit van geslacht.

  Drops ZEVS herstel en verhoogde potentie is te wijten aan de evenwichtige samenstelling:

 • L-Arginine is een essentieel aminozuur voor menselijk lichaam nodig zijn voor eiwitsynthese. Verbetert de werking van alle lichaamscellen, en zorgt normale bloedstroom levert zuurstof. In de seksuele sfeer L -. Arginine verhoogt libido, versterkt erecties en stimuleert de productie van sperma
 • De zaag Palmetto is een waardevolle stof uit de vrucht van de zaag Palmetto verhoogt libido, reguleert de functie van de testes en verhoogt de productie van sperma.
 • EXTRACT Muira Puama te extraheren uit een Afrikaanse boom Yohimbe, is al lang bekend als een afrodisiacum. Behandelt impotentie door te werken op het centrale zenuwstelsel. Versterkt de wilskracht, stimuleert de productie van hormonen.
 • L-ORNITHINE is een van de belangrijkste aminozuren in de menselijke voeding. Het verbetert de stofwisseling van de hersenen, verhoogt de immuniteit. Stimuleert het libido en verbetert de erectie.
 • L-citrulline – een aminozuur dat de efficiëntie en uithoudingsvermogen verbetert. Ontspant de bloedvaten en verlicht erectiestoornissen.

Dignity Zevs

Veel supplementen om seksueel genot te verhogen hebben veel bijwerkingen, zoals verergering van ziekten van het cardiovasculaire systeem, het voorkomen van aanvallen.

Zevs is een hulpmiddel dat zinnelijk genot intensiveert zonder bijwerkingen. Het is veilig, gezond en volledig natuurlijk.

De toeslag kunt u langdurige orgasmes, zonder schade aan de gezondheid te ervaren tegen een betaalbare prijs voor iedereen.

Voordelen:

 1. Efficiëntie en snel resultaat – na de eerste toepassing van de remedie begint haar optreden onmiddellijk. Een positief resultaat zal zijn vanaf de eerste dag.
 2. Veiligheid – geen bijwerkingen. Het is compatibel met alcohol en andere supplementen en zijn niet verslavend.
 3. Een positief effect op het hele lichaam -Verbetert uithoudingsvermogen, prestaties en verhoogt de immuniteit.
 4. Kwaliteitsgarantie – het product geslaagd voor de nodige klinische studies. Lange termijn onderhoud van de resultaten na de cursus.
 5. Een betaalbare prijs – de kosten is beschikbaar voor bijna iedereen, bracht economisch
 6. OL>.

  Het gebruik van ZEVS potentie zal iemand wenselijk minnaar voor vrouwen te maken, het verbeteren van libido en seksuele gevoelens.

Dit vind je misschien ook leuk...